Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Νέο Volkswagen Golf R με πάνω από 286 ίππους

Με μια φωτογραφία-teaser, η οποία δημοσιεύτηκε από τη Volkswagen, προκάλεσε «αναστάτωση» στους «γκολφάκιδες», αφού απεικονίζεται η επόμενη γενιά του ισχυρού Golf R.

Χωρίς να έχουν ανακοινωθεί επίσημα ....περισσότερα στοιχεία, αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται η γερμανική φίρμα να παρουσιάσει το νέο Golf R στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, που θα πραγματοποιηθεί σε περίπου 20 ημέρες.

Από τη φωτογραφία –αν και σκοτεινή- ξεχωρίζει η επιθετική εμφάνιση του Golf και τα LED στα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα. Ο μπροστινός προφυλακτήρας φαίνεται να έχει επανασχεδιαστεί και διακρίνονται οι τετραγωνισμένοι πρόβολοι ομίχλης.

Τέλος, στην εμπρός γρίλια… «γυαλίζει» το R, πιστοποιώντας ότι αναφέρεται για την ισχυρή έκδοση του μικρομεσαίου μοντέλου.

Αν και ανεπίσημο, κάτω από το καπό ίσως συναντήσουμε ένα 2λιτρο τούρμπο κινητήρα, ο οποίος θα αποδίδει πάνω από 286 ίππους και 379 Nm ροπής.

Επίσης, πιθανόν να συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και ένα αναβαθμισμένο σύστημα τετρακίνησης Haldex, το οποίο είναι ελαφρύτερο και αποδοτικότερο από την προηγούμενη γενιά.

Αν όντως όλα τα παραπάνω ευσταθούν, τότε το νέο Golf R θα μπορεί να αγγίξει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 5 δλ. με την τελική του ταχύτητα να περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα.Πηγή: autotriti.gr