Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Δείτε το νέο αμόρε του Justin Bieber!

Ποια Selena Gomez; Το νέο του αμόρε δεν περνάει απαρατήρητο!

Justin Bieber. Αυτό το αγόρι προκαλεί πανικό. Οι θαυμάστριές του αμέτρητες ανά τον κόσμο. Τα περισσότερα κοριτσάκια θα ....εύχονταν να είναι εκείνες η εκλεκτή της καρδιάς του. Είναι νέος, όμορφος, επιτυχημένος, διάσημος και εκατομμυριούχος! Ο Justin το ξέρει καλά και φυσικά έχει ψωνιστεί, μιας και γνωρίζει ότι μπορεί να έχει όποια θέλει.

Η Selena Gomez αποτελεί παρελθόν για εκείνον, μιας και λέγεται ότι ο νεαρός star είναι ερωτευμένος με ένα πανέμορφο μοντέλο εν ονόματι Ashley Moore. Οι δύο τους απαθανατίστηκαν στο Beverly Hills την περασμένη Τρίτη, ενώ κατέφθαναν στο πασίγνωστο εστιατόριο Bouchon. Χωρίς να δείχνουν καμιά ενόχληση, κατέβηκαν από την ασημί Ferrari coupé του τραγουδιστή και συνοδευόμενοι από δύο bodyguards μπήκαν στο εστιατόριο να απολαύσουν το γεύμα τους.

Ομολογουμένως το νέο κορίτσι του είναι πανέμορφο. Διαθέτει εκπληκτικό κορμί, αψεγάδιαστο πρόσωπο και υπέροχα σαρκώδη χείλη. Σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Μωρέ εύγε στον Justin! Δείτε την Ashley στην παραπάνω gallery. Πώς σας φαίνεται;