Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Eίχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ασλάνη από τις 9 Αυγούστου

Οι πληροφορίες που εδώ και μερικές μέρες βασιλεύουν στα δημοσιογραφικά γραφεία κάνουν λόγο για ένταλμα σύλληψης το οποίο είχε εκδοθεί για τον σχεδιαστή από τις 9 Αυγούστου… 

Μάλιστα η εφημερίδα Πρώτο θέμα υιοθετεί ...σήμερα τις πληροφορίες με τους συναδέλφους να υποστηρίζουν ότι ο Ασλάνης προτίμησε τον θάνατο από την φυλακή και την διαπόμπευση.

Πρόκειται για ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε με αφορμή τα χρέη που είχε ο σχεδιαστής στο Δημόσιο και ο ίδιος αγνοούσε και ξεπερνούσαν τις 500.000 ευρώ. Μάλιστα τις τελευταίες μέρες είχε μπει στη διαδικασία ρύθμισης και αναζητούσε με αγωνία τις πρώτες 180.000 ευρώ για να μην μπεί φυλακή. Όμως οι προσπάθειές του κατέρρευσαν όπως και ο ίδιος λίγες ώρες πριν φύγει από την ζωή και μετά το μοιραίο τηλεφώνημα που δέχτηκε.

Κάποιες πηγές ανέφεραν ότι ο Ασλάνης μιλούσε με κάποιο πρόσωπο από την Αλβανία προσπαθώντας να εξασφαλίσει χρήματα από τα κλεμμένα της Βικτώριας. 

Όμως η κουβέντα έληξε άσχημα και ο σχεδιαστής προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Πηγή: Gossiptv