Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Πέταξαν τυφλό σκύλο σε ποτάμι με τα πόδια του δεμένα σε πέτρα

Tον διέσωσαν εκδρομείς κόντα στην Σαραγόσα της Ισπανίας, όπου αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Ο ιδιοκτήτης του Λούτσιο, όπως τον φωνάζουν τώρα, του είχε δέσει τα δυο πίσω πόδια με ...σύρμα σε μεγάλη πέτρα και τον πέταξε στο ποτάμι. Ο Λούτσιο με δυσκολία προσπαθούσε να κολυμπήσει στις όχθες του ποταμού όταν τον βρήκαν οι εκδρομείς.

Μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο στη Σαραγόσα, όπου διαπιστώθηκε πως είναι υγιής. Είχε μερικές αμυχές λόγω του σύρματος. Οι κτηνίατροι επίσης διέγνωσαν πως ο Λούτσιο είναι τυφλός και υποφέρει από αρθρίτιδα λόγω της μεγάλης ηλικίας του.

Φαίνεται πως για αυτούς τους λόγους ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του επιχείρησε, όχι μόνο να τον παρατήσει, αλλά και να τον σκοτώσει με αυτό τον βάναυσο τρόπο.

Ο Λούτσιο αναμένεται να αναρρώσει πλήρως. Είναι ακόμα φοβισμένος από την περιπέτεια που πέρασε, αλλά οι διασώστες του ελπίζουν πως σύντομα θα βρουν νέους ιδιοκτήτες που θα τον αγαπήσουν και θα τον φροντίσουν στα τελευταία χρόνια της ζωής του.