Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Κουτσούμπας: Καμία εμπλοκή μας σε ενδεχόμενη επέμβαση στη Συρία

«Λέμε κατηγορηματικό “όχι” στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Συρία. Καμία εμπλοκή της Ελλάδας με οποιοδήποτε τρόπο. Φέρουν βαριές ευθύνες οι πολιτικές δυνάμεις που θέλουν να δώσουν γη και νερό στους φονιάδες των λαών. 

Ευθύνες έχουν και ...εκείνες οι πολιτικές δυνάμεις οι οποίες υιοθετούν κάθε ιμπεριαλιστικό πρόσχημα, όπως επίσης συσκοτίζουν το πραγματικό περιεχόμενο του ιμπεριαλιστικού πολέμου» δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο συλλαλητήριο που οργάνωσε η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ, στο Σύνταγμα, ενάντια στον πόλεμο στη Συρία.

«Ο μόνος αρμόδιος να καθορίσει τις εξελίξεις στην χώρα του είναι ο ίδιος ο συριακός λαός και όχι βέβαια οι πολύμορφες ιμπεριαλιστικές στρατιωτικές, πολιτικές και οικονομικές επεμβάσεις, όπως κι αν ονομάζονται αυτές, όποια μορφή κι αν παίρνουν είτε την μορφή του ιμπεριαλιστικού πολέμου, όπως τώρα, είτε την μορφή της ιμπεριαλιστικής ειρήνης» κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

Κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση ήταν ο γραμματέας της ΚΟΑ, Κώστας Παρασκευάς, ενώ ακολούθησε πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ.