Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Με σημείωμα και… ενισχυτή σήματος η ληστεία στην εφορία της Θεσσαλονίκης

Με ένα απειλητικό σημείωμα και έναν… ενισχυτή σήματος ένας άγνωστος κατόρθωσε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι να ληστέψει την ΣΤ” ΔΟΥ Θεσσαλονίκης στην περιοχή της λεωφόρου Στρατού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης..., ένα άτομο περίπου 45 ετών, μπήκε στην εφορία, πλησίασε στα γκισέ και έδωσε στον υπάλληλο ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε «Μην κάνεις τον ήρωα. Δώσε τα λεφτά». Μάλιστα, ο άγωστος δράστης κρατούσε στα χέρια του, εκτός από το πιστόλι και ένα μικρό πακέτο καλυμμένο εξ” ολοκλήρου με μονωτική ταινία, το οποίο έδινε την εντύπωση εκρηκτικού μηχανισμού. 

Τελικά, ο δράστης άρπαξε περίπου 5.000 με 6.000 ευρώ και έφυγε αφήνοντας όμως πίσω του το πακέτο με τη μονωτική ταινία. 

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και τελικά μετά από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι το πακέτο που άφησε στην εφορία ο άγνωστος δράστης περίείχε έναν… ενισχυτή σήματος. 

Εντύπωση προκαλεί όμως το γεγονός ότι ο 45χρονος δεν είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ενώ τα χρήματα που πήρε τα τοποθέτησε σε μία τσάντα – θήκη φορητού υπολογιστή. 

Πηγή: aggelioforos.gr