Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ποιές γυναίκες προτιμούν τελικά οι άνδρες ;

Τι προτιμούν τελικά οι άνδρες; Τις έξυπνες γυναίκες; Τις τολμηρές και τις σέξι ή τις πολύ καλές κοπέλες; 

Όλα τα ερωτήματα έχουν μια απάντηση...

για όλα αυτά τα δεινά δεν είναι άλλος από την… καλοσύνη σας.

«Το να υποχωρείτε συνέχεια δεν θα σας φέρει την αγάπη που αποζητάτε, αλλά το να έχετε τη δική σας ζωή, τους δικούς σας στόχους και θέληση θα το κάνει. Δεν υπάρχει τίποτε πιο θελκτικό για έναν άνδρα από μία γυναίκα που έχει αξιοπρέπεια κ είναι υπερήφανη για τον εαυτό της. 

Παντρεύεται τη γυναίκα που δεν θα γίνει «χαλί» να την πατήσει» λέει η συγγραφέας.

Σύμφωνα με την ίδια, οι άνδρες δείχνουν να προτιμούν πάντα τις πιο έξυπνες, πιο τολμηρές κ πιο σέξι γυναίκες, ενώ αποφεύγουν τις πολύ καλές ή όσες δείχνουν να εξαρτούν τν ευτυχία τους από εκείνους.

Στο «Why Men Marry Bitches» (Γιατί οι άνδρες παντρεύονται τις σκύλες) η κυρία Άργκοβ αποκαλύπτει τους κυριότερους μύθους που περιβάλλουν τις ερωτικές σχέσεις αλλά και το γιατί τα «καλά κορίτσια» πρέπει να αποκτήσουν συμπεριφορά ντίβας – αν φυσικά θέλουν να βρουν τον ιδανικό σύντροφο

Μύθος Νο 1:
Πρέπει να είστε τέλειες.

Οι γυναίκες πιστεύουν ότι πρέπει να είναι τέλειες, όμορφες και πλούσιες για να κερδίσουν τον σεβασμό και την αγάπη που τους αξίζει. Όμως, μας λέει η συγγραφέας, οι άνδρες δεν παντρεύονται τις τέλειες γυναίκες αλλά τις ενδιαφέρουσες. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν ένας άνδρας γνωρίζει μία γυναίκα που μοιάζει υπερβολικά τέλεια, υπερβολικά γλυκιά ή υπερβολικά συγκαταβατική βαριέται εύκολα με αποτέλεσμα η σχέση να διαρκεί μόλις λίγους μήνες.

Μύθος Νο2:
Πρέπει να γίνετε το σεξουαλικό του αντικείμενο

Το καλό σεξ δεν είναι αρκετό για να κερδίσει την καρδιά ενός άνδρα. Απλά επειδή κάποιος κοιμάται μαζί σας δεν σημαίνει ότι ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω. Σε αυτές τις περιπτώσεις σημαντικό ρόλο παίζει η πρώτη εντύπωση – και αυτή ξεκινάει από τα ρούχα. Τα αποκαλυπτικά ρούχα τραβούν τα βλέμματα αλλά δημιουργούν την εντύπωση στους άνδρες ότι η γυναίκα που τα φοράει είναι «εύκολη», δημιουργώντας τους ανασφάλειες σχετικά με τον αριθμό των εραστών που εκείνη είχε στο παρελθόν.

Μύθος Νο3:
Πρέπει να είστε αυτό που θέλει εκείνος

Ξεχάστε τη φράση «Μου αρέσει ό,τι αρέσει σε εσένα». Όταν ένας άνδρας θέλει να είναι μαζί σας, θα δείξει ενδιαφέρον για τα πράγματα που σας αρέσουν και θα προσπαθήσει να τα κάνει πραγματικότητα. Αν καταφέρει να σας κάνει ευτυχισμένη, θα αισθάνεται πιο ασφαλής με τον εαυτό του και με τη σχέση σας. Όλα όσα κάνουν οι άνδρες τα κάνουν για να εντυπωσιάσουν κάποια γυναίκα – γίνετε αυτή η γυναίκα.

Τί θέλουν πραγματικά οι άνδρες;

Μην είστε πολύ καλή: Σπάνια οι συγκαταβατικές γυναίκες αρέσουν στους άνδρες για μεγάλο διάστημα.

Παίξτε το άνετη: Δείξτε του ότι σας αρέσει, αλλά μην δείξετε ότι θέλετε να τν «δέσετε». Μην διεκδικήσετε τον ρόλο της συντρόφου, θα το αποζητήσει εκείνος από εσάς.
Μην πάτε αμέσως στο κρεβάτι : Οι άνδρες δεν εκτιμούν τίποτε περισσότερο από αυτό για το οποίο πρέπει να περιμένουν.

Κρατείστε αποστάσεις : Μόλις αρχίσετε και οι δύο να αισθάνεστε άνετα στη σχέση, μην του δείξετε ότι είστε διαρκώς διαθέσιμη. Έτσι ένα «βαρετό» τηλεφώνημα μπορεί να αποκτήσει ενδιαφέρον.

Δείξτε ότι έχετε κ άλλες επιλογές : Αν πιστέψει ότι μπορεί να φύγετε από τη σχέση οποιαδήποτε στιγμή, θα εκτιμήσει περισσότερο αυτό που έχετε.