Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Αποκαλύψεις για τα Ίμια…

crimenet.gr Της Έρρικας Βαλλιάνου

Σε άγνωστες λεπτομέρειες από την κρίση στα Ίμια επί κυβέρνηση Σημίτη προχωρά στο δικαστήριο ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ο Σημίτης μου είπε ...«Αυτό δεν θέλω να ξανασυμβεί. Φέρε γρήγορα προγράμματα για εξοπλιστικά». Εγώ αμέσως κάλεσα τα τρία όπλα να μου δώσουν εισηγήσεις και αυτές είναι οι εισηγήσεις του ΚΥΣΕΑ και σας τις παραδίδω γιατί δεν ξέρω αν υπάρχουν αντίγραφα, είπε ο Άκης στο δικαστήριο.

Και συνέχισε: «Ουδέποτε έδωσα αφορμή ούτε καν να διανοηθούν Γερμανοί και Γάλλοι, από τους οποίους πήραμε τα συστήματα, να με δωροδοκήσουν. Δεν υπάρχει υπογραφή και κανένα ποσόν στο όνομά μου από τα εξοπλιστικά. Μόνο οι προσωπικοί μου λογαριασμοί. Εγώ είμαι το θύμα της πολιτικής δίωξης και διώξτε όλους από το εδώλιο».

Ως πολιτικός επί 45 χρόνια, αφότου εγκατέλειψε τη Θεσσαλονίκη, όπως είπε, ο Άκης έκανε αναφορές και στη σημερινή πολιτική κατάσταση λέγοντας ότι «είμαστε υπόδουλοι στους ανάλγητους Γερμανούς δανειστές μας που μας έχουν καταδικάσει σε τρομακτική εμπειρία, κάτι που δεν τόλμησαν να το κάνουν σε κανέναν ευρωπαϊκό λαό. Η γερμανική εξουσία πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι του χεριού της».

Για το κατηγορητήριο που το χαρακτήρισε κατάπτυστο είπε ότι «κατασκευάστηκε από αγγλική νομική εταιρεία μέσω της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του ΠΑΣΟΚ».

Αποκάλυψε ότι ο Πούτιν του είχε πει «Ευτυχώς τώρα έρχεται ο Καραμανλής και θα συνεργαστούμε στα εξοπλιστικά».

Για τα Ίμια: «Αν είχαμε ένα υποβρύχιο τότε, σαν κι αυτά που τα αφήνουν να σαπίζουν, μέσα σε μία ώρα θα ήταν στο νησί. Ήταν δράμα αυτό που ζήσαμε. Ευτυχώς επήλθε συμφωνία μέσω των… μεγάλων αδελφών. Όσο αφορά τη σημαία, καλά, την πήρε ο αέρας, είπαμε και το λύσαμε το θέμα»…