Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ριάλιτι με νεαρές παρθένες στη Αμερική!!!

Το γνωστό μουσικό κανάλι που ξεκίνησε προβάλλοντας μόνο βιντεοκλίπ και σήμερα προβάλει διάφορα ριάλιτι που προκαλούν θόρυβο, προχωρά ακόμα περισσότερο παραγγέλλοντας την παραγωγή ....μιας εκπομπής, στην οποία θα πρωταγωνιστούν άτομα που δεν έχουν σεξουαλική εμπειρία. Ηδη τα δώδεκα πρώτα επεισόδια ζητήθηκε να γυριστούν απ εταιρεία εξειδικευμένη σε παραγωγές ριάλιτι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, πρόκειται ουσιαστικά για ένα ριάλιτι με πλοκή, που θα ακολουθεί μια ομάδα παρθένων παρακολουθώντας τη ζωή τους. 

Οι πρωταγωνιστές θα είναι άτομα από 18 έως 25 ετών, που προσπαθούν να βρουν τον δρόμο τους στον έρωτα και το σεξ, μιλούν γι' αυτό με τους γονείς τους, αλλά κ με τους φίλους τους που ήδη «το έχουν κάνει», και πιέζονται να υποκύψουν στους πειρασμούς που αντιμετωπίζουν. Σε κάθε επεισόδιο το κοινό θα γνωρίζει τν ιστορία ενός ανθρώπου, τν οποίο η παραγωγή θα έχει εντοπίσει ύστερα από έρευνα απ' άκρη σ' άκρη των ΗΠΑ.

Φυσικά το κυρίαρχο ερώτημα θα είναι αν οι «πρωταγωνιστές» θα διατηρήσουν την παρθενία τους ή θα τη θυσιάσουν ύστερα από κάθε επεισόδιο. Κι επειδή απαιτείται κάποιο κοινωνικό μήνυμα, ακόμα και στα ριάλιτι, αυτό θα προέρχεται από την καμπάνια «It's Your (Sex) Life», που στόχο έχει να ενδυναμώσει τους νέους, ώστε να λαμβάνουν σωστές αποφάσεις σε ό,τι αφορά τη σεξουαλική τους υγεία.

Το ριάλιτι θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα από το MTV, θα έχει ωριαία διάρκεια.

Τωρα που θα βρουν παρθένες ;; η επιστημη κανει θαυματα σημερα ....