Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Άγνωστος (;) χρηματοδότης στον Παναθηναϊκό

Μια δυνατή οικονομική «ένεση» έγινε στο ταμείο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, αφού μπήκε το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ χωρίς να γίνει γνωστή η… τσέπη από την οποία βγήκαν τα χρήματα.

Φυσικά, το μυαλό των περισσοτέρων πήγε αυτόματα στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος πολλές φορές βάζει πλάτη για το σύλλογο χωρίς να «ψάχνεται» να προβληθεί μέσα από τις κινήσεις στήριξης της ομάδας.

Από το περιβάλλον του πάντως, διαψεύδεται πως αυτός βρίσκεται πίσω από αυτήν την ξαφνική εισροή. Είναι χαρακτηριστικό πως ο μετρητής… ρευστού της Παναθηναϊκής Συμμαχίας εκτοξεύθηκε από τις 800.000 ευρώ στα σχεδόν 2,5 εκατομμύρια.

Ένα ποσό που σε δύσκολους καιρούς είναι τεράστια «ανάσα» για το «τριφύλλι».

Πάντως, αποτελεί πάγια τακτική να μην δημοσιεύονται τα στοιχεία όσων χρηματοδοτούν την ομάδα μέσω της Συμμαχίας, αλλά όπου κι αν προέρχονται αυτά τα χρήματα, σίγουρα θα βοηθήσουν την προσπάθεια που καταβάλλει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Πηγή: sport-fm.gr