Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Κροκόδειλος έφαγε 24χρονο στην Αυστραλία

Έναν 24χρονο άνδρα άρπαξε ένας κροκόδειλος μπροστά στα μάτια 15 ανθρώπων ενώ διέσχιζε μ” ένα φίλο του ένα ποταμό στη βόρεια Αυστραλία, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Το θύμα γιόρταζε χθες Σάββατο... μια επέτειο με φίλους όταν αποφάσισε να βουτήξει μαζί μ” ένα φίλο του σ” αυτό το ποτάμι της Βόρειας Επικράτειας, παρόλο που ήταν γνωστό πως ζουν σ” αυτό κροκόδειλοι που φτάνουν σε μήκος τα επτά μέτρα και ζυγίζουν ένα τόνο.

«Τον κοιτούσαν να διασχίζει τον ποταμό», είπε ο αστυνομικός Τζοφ Μπάνερτ μιλώντας για την ομάδα των φίλων. «Μετά είδαν τον κροκόδειλο που τον άρπαξε στα σαγόνια του».

Η αυστραλιανή αστυνομία προσπάθησε μάταια να βρει το πτώμα του νεαρού άνδρα.

Οι έρευνες συνεχίσθηκαν σήμερα. Η αστυνομία σκότωσε τον μεγαλύτερο κροκόδειλο που ζούσε στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, ο νεαρός άνδρας και ο φίλος του αγνόησαν τις προειδοποιήσεις των αρχών για την παρουσία κροκοδείλων σ” αυτό τον ποταμό, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 χλμ. από το Ντάργουιν.

«Στην περιοχή αυτή είναι ένας από τους ποταμούς με το μεγαλύτερο πληθυσμό κροκοδείλων, υπάρχει ένας μεγάλος κάθε δύο χιλιόμετρα», σχολίασε εργαζόμενος στο δήμο, ο Έριν Μπάγιαρντ.

Από τη δεκαετία του 1970, οι κροκόδειλοι προστατεύονται στην Αυστραλία και έκτοτε ο αριθμός τους δεν έχει πάψει να αυξάνεται. Τον περασμένο Δεκέμβριο ένας κροκόδειλος μήκους τεσσάρων μέτρων άρπαξε ένα εννιάχρονο παιδί στη Βόρεια Επικράτεια.