Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Που θα μετακινηθούν οι 2.122 εκπαιδευτικοί που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα

Από τρεις μεγάλες «δεξαμενές» θα απορροφηθούν οι 2.122 εκπαιδευτικοί που έχουν ήδη τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας από το υπουργείο Παιδείας, όπως ανέφερε μιλώντας στο Mega o υφυπουργός Παιδείας, Συμεών Κεδίκογλου.

Ο μεγαλύτερος αριθμός.../., 1.300, θα μετακινηθεί σε υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας όπως έχουν ήδη συμφωνήσει ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Τριακόσιοι εκπαιδευτικοί θα μετακινηθούν σε Δήμους και οι υπόλοιποι 522 θα απασχοληθούν ως ωρομίσθιοι σε Δημόσια ΙΕΚ

Την ίδια ώρα προχωρά με γοργούς ρυθμούς η αξιολόγηση των δομών των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, όπως έχει ζητήσει το υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να προχωρήσει, στη συνέχεια, στην ένταξη σε καθεστώς διαθεσιμότητας 1.500 διοικητικών υπαλλήλων από τους συνολικά 10.200 που απασχολούνται σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους» στη λίστα με τους διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ-ΤΕΙ της χώρας που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα αναμένεται να περιλαμβάνονται υπάλληλοι κυρίως από τα μεγάλα ιδρύματα της χώρας, όπως το Καποδιστριακό, το Αριστοτέλειο και ΕΜΠ.