Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Πώς να ρίξεις την 20άρα, την 30άρα και την 40άρα !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Άρθρο μόνο για αντροκατακτητές!!!

Με τη νεότητα έρχεται η ομορφιά, η φιλοδοξία, η ενέργεια, αλλά παράλληλα και η έλλειψη εμπειρίας και η ανασφάλεια…

Είναι γεμάτη...
ενέργεια και δίψα για να μάθει καινούρια πράγματα. Θέλει να ανακαλύψει νέους τρόπους διασκέδασης, επαφής με τον κόσμο, να ταξιδέψει, να γνωρίσει νέα άτομα…

Γι’ αυτό ο παρτενέρ της 20χρονης θα πρέπει να μπορεί να της προσφέρει τις νέες εμπειρίες που θέλει να βιώσει.

Τα στατιστικά λένε:


Το 17% θα πει ναι στο σeξ στο πρώτο ραντεβού αν αισθανθεί όμορφα
Μια στις 5 έχει σeξουαλικές επαφές μόνο με ένα σύντροφο
Τι θέλουν από τους άντρες; Ευγένεια.
9 στις 10 γουστάρουν το βρώμικο σeξ.
Το 38% δηλώνει πως είχε 2 ή περισσότερους oργασμούς κατά την διάρκεια των τελευταίων σeξουαλικών επαφών
Το 30% θέλει ο σύντροφός τους να τους κάνει περισσότερο στoματικό σeξ


Το προφίλ της

Μια γυναίκα στα 20s έχει τρεις προτεραιότητες τον εαυτό της, την σχέση και την καριέρα της. Για να την κερδίσεις να ξέρεις ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσεις και τις φίλες της, γιατί σε αυτό το στάδιο της ζωής της παίζουν κυρίαρχο ρόλο στις σχέσεις της. Να είσαι έτοιμος να την ακολουθήσεις στις εκδρομές της, στα πάρτι της σχολής ή των φίλων της και φυσικά να σημειώνεις τα ονόματα και τις ιστορίες που σου λέει για τα πιο κοντινά της άτομα. Θα δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι.

Το εpωτικό της προφίλ

οι γυναίκες στα 20 είναι οι λιγότερο τυχερές να πετύχουν oργασμό σε σχέση με τις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες. Ενώ αισθάνονται περισσότερο πόνο σε σχέση με τις 30άρες και τις 40άρες. Ο λόγος; Η απειρία τους και η υπερπροθυμία τους να ευχαριστήσουν τον σύντροφό τους. θα δοκιμάσουν κάθε στάση του Κάμα Σούτρα για να σε προκαλέσουν. Κατά την διάρκεια του σeξ φρόντισε να έχεις αναμμένα κεριά και να μην επικρατεί σκοτάδι. Μπορείς να δεις πως αντιδρά, τι είναι αυτό που της αρέσει και αυτό που την κάνει να δυσανασχετεί. Της αρέσουν οι καινούριες εμπειρίες, οπότε δοκίμασε μαζί της όσες περισσότερες στάσεις μπορείς κατά την διάρκεια του σeξ. Όσο μεγαλύτερη ποικιλία υπάρχει τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να φτάσει σε κορύφωση. Πρόσεξε ο ιδανικός χρόνος για να φτάσει σε oργασμό είναι τα 15 λεπτά , μην το κρατήσεις μια ώρα ούτε πέντε λεπτά γιατί τότε το έχεις χάσει το παιχνίδι.

Η ανεξάρτητη 30ρα

Οι γυναίκες στα 30 τους θέλουν να είναι ευτυχισμένες. Μπορεί ήδη να έχει πολλά στο βιογραφικό της – καριέρα, φίλους, σπίτι- αλλά είναι ανεξάρτητη και έτοιμη να ικανοποιήσει τις επιθυμίες της. Σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες απολαμβάνουν τον εαυτό τους, είναι πιο ώριμες και πιο ισορροπημένες. Ενώ αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο στην σχέση με τον σύντροφό τους είναι η εμπιστοσύνη.

Τα στατιστικά λένε:


Το 28% δηλώνει ναι στο σeξ στο πρώτο ραντεβού αν υπάρχει χημεία
Το χιούμορ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό που ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άντρα
Το 48% είχε έναν oργασμό κατά την διάρκεια των τελευταίων σeξουαλικών του επαφών
2 στις 3 έχει χρησιμοποιήσει πoρνό κατά την διάρκεια του σeξ
Το 60% είχαν περισσότερες από πέντε με έξι συντρόφους
το 33% θέλει να τους κάνουν περισσότερο στοματικό σeξ
Το 19% θέλει περισσότερα φιλιά
Το 14% χρησιμοποίησε δoνητή για να φτάσει σε oργασμό


Το προφίλ της

σε αυτή την ηλικία οι περισσότερες γυναίκες αναζητούν τον ιδανικό σύντροφο – αν δεν τον έχουν βρει ακόμα- για να γίνουν μητέρες και να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια. Αν βρίσκεσαι σε ίδια φάση σίγουρα ανήκεις στους τυχερούς γιατί θα δεις ότι οι γυναίκες όταν βάζουν στόχο είναι πιο προσγειωμένες και πιο ξεκάθαρες ως προς το τι θέλουν. Πως θα την κερδίσεις; Ένα ραντεβού με μια 30άρα είναι πιο πνευματικό παρά κοινωνικό, θα λατρέψει εάν την προσκαλέσεις σπίτι σου για να μαγειρέψετε μαζί ή να μοιραστείτε μια όμορφη βόλτα. Ρώτησέ την για πράγματα που της αρέσει να κάνει και δοκιμάστε τα μαζί. Σίγουρα θα έχετε πολλά να πείτε μετά. Προσοχή όμως! Οι γυναίκες σε αυτή την ηλικία επειδή ξέρουν τι ψάχνουν, ξέρουν και τι είναι αυτό που δεν τους κάνει. Οπότε αν δεν είσαι εσύ ο ένας και μοναδικός τότε μην στεναχωρηθείς αν σου πει αμέσως αντίο…

Το σeξουαλικό της προφίλ

Σε αυτό το ηλικιακό γκρουπ οι γυναίκες κάνουν πολύ σeξ! Και θέλουν ακόμα περισσότερο… Ίσως φταίει το βιολογικό τους ρολόι που λειτουργεί υποσυνείδητα, ίσως η εμπειρία που έχουν γεμίσει τα προηγούμενα χρόνια τις έχει απενεχοποιήσει από πολλά πράγματα και τολμούν να πουν πράγματα χωρίς να διστάζουν στο σύντροφό τους. Οι γυναίκες σε αυτή την ηλικιακή ομάδα είναι ανοιχτές στο να χρησιμοποιήσουν sεx toys στο κρεβάτι. Σε έρευνες που έχουν γίνει στο παρελθόν, το 14% των γυναικών έχει δηλώσει ότι έχει χρησιμοποιήσει δονητή κατά την διάρκεια του σeξ, ενώ 42% θα ήθελε να έχει χρησιμοποιήσει χειροπέδες. Οπότε μπορείς σιγά σιγά να την βάζεις στο παιχνίδι με το βρώμικο σeξ χωρίς όμως να βιάζεσαι. Ρώτα την αν της αρέσει αυτό που της κάνεις, δεν θα διστάσει να σου απαντήσει αν πρόκειται για την ευχαρίστησή της.

Οι έμπειρες 40ρες

Οι 40άρες ξέρουν τι θέλουν και δεν χρειάζεται να διστάζεις να τους το ζητήσεις. Έχουν ήδη περάσει από την φάση της οικογένειας και των παιδιών, ή είναι τόσο επιτυχημένες στην καριέρα τους που δεν αισθάνονται πίεση για να αποκατασταθούν. Οι γυναίκες στα 40 μπορεί να γίνουν πιο απαιτητικές… στο κρεβάτι τους και να ακούν κοπλιμέντα από τους γύρω τους.

Τα στατιστικά λένε:


Το 29% λέει ναι στο σeξ στο πρώτο ραντεβού αν υπάρχει χημεία
Η ευγένεια είναι αυτό που αποζητούν από τον σύντροφό τους
Το 86% είχε ένα ή περισσότερους oργασμούς στις πιο πρόσφατες σeξουαλικές του επαφές.
Το 68% έφτασε στην κορύφωση πριν από τον σύντροφό του
Το 28% θέλει πιο πολύ στοματικό σeξ
Το 38% έχει χρησιμοποιήσει χειροπέδες και have used a μαντήλια που καλύπτουν τα μάτια κατά την διάρκεια του σeξ


1 στις 4 δηλώνει ότι έχει πάει με περισσότερους από 20 συντρόφους

Το προφίλ της

Οι 40άρες είναι πιο απαιτητική και αποφασιστική, τις περισσότερες φορές θα σε εκπλήξει η τόλμη σε πράγματα που κι εσύ ο ίδιος δεν θα έκανες. Πως θα την κερδίσεις; Θέλει κάποιον με τον οποίο να μπορεί να απολαύσει τα απλά πράγματα στη ζωή, όπως είναι ένα χαλαρωτικό ταξίδι ή ένα δείπνο. Εντυπωσίασε την με το να κλείσεις ένα διήμερο σε ένα ειδυλλιακό προορισμό.

Το σeξουαλικό της προφίλ

Οι γυναίκες στα 40 λατρεύουν το σeξ, ξαναβρίσκουν την χαμένη τους λίμπιντο και τολμούν να φτάσουν στα ύψη. Η γυναίκα σε αυτή την ηλικία δεν ανησυχεί πλέον για το αν και πότε θα κάνει παιδιά, θέλει απλά να νιώσει γυναίκα και να περάσει όμορφα. Έχει σπάσει επίσης και τα ταμπού για να δοκιμάσει καινούρια πράγματα, οπότε τόλμησε να της τα προτείνεις…