Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Πλούσια η παραγωγή της χασισοφυτείας στα Γρεβενά

Όσο αποδοτική κι αν ήταν η χασισοφυτεία που καλλιεργούσαν κοντά στο ποιμνιοστάσιό τους σε χωριό των Γρεβενών δύο κτηνοτρόφοι, εκείνοι ετοιμάζονταν να επεκτείνουν την παραγωγή τους καλλιεργώντας και υδροπονική κάνναβη μέσα στο μαντρί! 

Τους χάλασαν τα σχέδια, όμως, οι ....άνδρες της Ασφαλείας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την υπαίθρια φυτεία με τα 64 δενδρύλλια που ήταν φυτεμένα μέσα σε μικρά σακουλάκια στο έδαφος και ποτίζονταν με ειδικό σύστημα που είχαν φτιάξει οι δυο καλλιεργητές ηλικίας 44 και 39 χρόνων, το οποίο συνδεόταν με την υδροδότηση του μαντριού! Στο εσωτερικό του ποιμνιοστασίου, ετοιμάζονταν να σπείρουν 70 γραμμάρια σπόρους κάνναβης και είχαν έτοιμο το μετασχηματιστή και μία ειδική λάμπα την ανάπτυξη των φυτών!

Ήδη, οι δράστες είχαν πλούσια παραγωγή από τα χασισόδεντρα που καλλιεργούσαν, καθώς στο ποιμνιοστάσιο βρέθηκαν οκτώ κιλά και 70 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης! Μαζί, κατασχέθηκαν δύο ζυγαριές ακριβείας, ένα κλομπ, ένα μαχαίρι και ένα κινητό και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών κατηγορούμενοι για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και για παράνομη οπλοκατοχή.