Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Έχω διαβάσει άρθρα για μένα κ έχω νιώσει ντροπή»

Για τη σχέση της με τα μίντια μίλησε η Κατερίνα Γερονικολού σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Glam.

Η νεαρή ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Οι Βασιλιάδες» παραδέχτηκε πως... έχει τύχει να διαβάσει πράγματα για τον εαυτό της και να ντραπεί, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι πρόθυμη να παίξει το παιχνίδι της δημοσιότητας.

«Μπορεί να έχει αλλάξει αλλά όλα γίνονται σταδιακά, οπότε στην πραγματικότητα δεν ξέρω. Αυτή η επαφή με την δημοσιότητα έχει κάποιες φορές τις θετικές της πλευρές κι επίσης έχει συμβεί να διαβάσω κάτι για μένα και να αισθάνομαι ντροπή. Δεν σοκάρομαι ποτέ, έτσι είναι αυτά» δήλωσε η Κατερίνα και μιλώντας για το πώς αντιδρά όταν ασχολούνται με την προσωπική της ζωή, ανέφερε:

«Σωπαίνω, γιατί όσο δεν τροφοδοτώ καθόλου με δηλώσεις, εμφανίσεις, όλη αυτή την αναπαραγωγή, θέτω τον εαυτό μου εκτός παιχνιδιού. Δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να με βάλει σε αυτό το παιχνίδι μακροπρόθεσμα».