Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Πιερία: Η καφετέρια της ακολασίας – Οι υπάλληλοι δεν έπρεπε μόνο να σερβίρουν…

Τα όσα συνέβαιναν στο καφέ – μπαρ της Πιερίας κυκλοφόρησαν γρήγορα και κάπως έτσι έφτασε και η αστυνομία – Με χειροπέδες ο υπεύθυνος.

Η σύλληψη του 57χρονου έγινε... τα ξημερώματα για »διευκόλυνση ακολασίας άλλων». Ειδικότερα, σε περιοχή της Πιερίας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών σχεδιάστηκε επιχείρηση και συνελήφθη ο 57χρονος ως υπεύθυνος καφέ – μπαρ.

Όπως διαπιστώθηκε τους τελευταίους μήνες εξέδιδε σε ειδικό χώρο, μέσα στο κατάστημα, μία 47χρονη Γεωργιανή και μία 38χρονη Νιγηριανή που απασχολούσε ως σερβιτόρες.

Επιπλέον, σε βάρος του 57χρονου βεβαιώθηκαν υγειονομικές παραβάσεις, ενώ σε βάρος των δύο αλλοδαπών γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου «περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων». Η 52χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος δε συνελήφθη και αναζητείται. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.