Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Αποχαιρέτησε ο Καρνέζης

Μπορεί ουσιαστικά το Σάββατο να ήταν η τελευταία μέρα της άδειας που είχε εξασφαλίσει, αλλά ο Ορέστης Καρνέζης έδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι επαγγελματίας.

Ο Έλληνας πορτιέρο, βρέθηκε στο... «Απήλιον» και προπονήθηκε κανονικά με τους Καπίνο, Ταμπάκη και Αναγνωστόπουλο, υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Αγριογιάννη.

Δεν το είδε σαν… αγγαρεία, δούλεψε σκληρά και μετά το φινάλε του προγράμματος, αποχαιρέτησε συμπαίκτες και τεχνικό τιμ.

Όλοι του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα και τη νέα του ομάδα, την Ουντινέζε, ενώ οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, του είπαν πως όποτε θέλει, οι πύλες του νέου προπονητικού κέντρου του «τριφυλλιού» θα είναι ανοιχτές για αυτόν.

Αποχωρώντας από το «Απήλιον» με όλα τα πράγματά του, αποχαιρέτησε και τους υπαλλήλους της ομάδας και πλέον, ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Ιταλία…

Για την ιστορία, στη σημερινή προπόνηση στο «Απήλιον» οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα και συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2».

Ακολούθησαν ασκήσεις ανάπτυξης και τελειώματα σε δύο groups, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Ατομικά προπονήθηκε ο Αποστολόπουλος.

Πηγή: sport-fm