Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Τα 2,2 εκατ. ευρώ που κέρδισα στη λοταρία ήταν κατάρα»

Στα 16 της, το 2003, η Callie Rogers έγινε η νεότερη νικήτρια του τζακ ποτ στη λοταρία αλλά τα σχεδόν 2,2 εκατομμύρια ευρώ που κέρδισε αποδείχθηκαν όχι ευλογία αλλά κατάρα.

Η Rogers παραιτήθηκε από τη δουλειά της και... σπατάλησε τα περισσότερα από τα κέρδη της σε πάρτι, ναρκωτικά, πλαστικές επεμβάσεις, διακοπές κ δώρα.

Δέκα χρόνια μετά, έχει μόνο 2.300 ευρώ στην τράπεζα. Σπουδάζει για να γίνει νοσοκόμα και η μόνη σπατάλη που αντέχει είναι να παραγγέλλει φαγητό το βράδυ της Παρασκευής. Όμως δηλώνει πως δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχισμένη.

Γιατί αντί να της φέρουν ευτυχία, τα πλούτη της την άφησαν να νιώθει τόσο μόνη και ευάλωτη που οδηγήθηκε μέχρι και σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Ζει με τον 34χρονο σύντροφό της κ τον γιο τους στην περιοχή Cumbria, ενώ έχει κι άλλα δύο παιδιά από προηγούμενη σχέση της. «Δεν μπορώ να το πιστέψω πως πέρασαν δέκα χρόνια από τότε που κρατούσα εκείνη την τεράστια επιταγή», λέει.

«Μοιάζει ένας αιώνας πριν. Ήμουν πολύ μικρή, ήταν πολλά λεφτά για κάποιον στην ηλικία μου. Ακόμα κι αν λες πως η ζωή σου δεν θα αλλάξει, αλλάζει, και πολλές φορές όχι προς το καλύτερο. Όλο αυτό σχεδόν με διέλυσε αλλά ευτυχώς τώρα είμαι πιο δυνατή. Προσπαθώ να ξεχάσω τα πάνω και τα κάτω που είχα και να νιώσω σαν ένας φυσιολογικός άνθρωπος».

Στη διάρκεια της «τρελής ζωής» που έκανε, όταν είχε πολλά λεφτά, ξυπνούσε αργά και ζούσε με delivery. Οι «αυτοαποκαλούμενοι» φίλοι, όπως τους χαρακτηρίζει, έρχονταν στο σπίτι της και κάνανε όλοι πάρτι μέχρι το ξημέρωμα.

«Ξαφνικά έγινα μια τοπική διασημότητα, οι άνθρωποι με πλησίαζαν στην παμπ κι ένιωθα πως έπρεπε να τους κεράσω όλους ποτά. Δεν ήξερα ποιον να εμπιστευτώ», θυμάται. «Για κάποιο διάστημα περιπλανιόμουν χωρίς στόχους. Τώρα έχω τη δουλειά μου και τη φροντίδα της οικογένειάς μου».