Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Απίστευτο: Η Ryanair άφησε στη Θεσσαλονίκη τους επιβάτες για Κεφαλλονιά. Δείτε γιατί

Mια απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες πτήσης της Ryanair, οι οποίοι απογειώθηκαν από το Λονδίνο με προορισμό την Κεφαλλονιά αλλά τελικά προσγειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη γιατί, όπως τους είπε ο πιλότος, στο Αργοστόλι ήταν... πολύ σκοτεινά!

Σύμφωνα με την Daily Mail όταν ο πιλότος τους ενημέρωσε ότι θα αλλάξουν προορισμό γιατί στο Αργοστόλι είναι σκοτεινά και δεν μπορούν να προσγειωθούν οι επιβάτες ανησύχησαν μήπως ο πραγματικός λόγος της αλλαγής «πλεύσης» ήταν η έλλειψη καυσίμων.

Οπως προκύπτει από τα tweets της δημοσιογράφου Κέιτ Μάνσετ που ήταν ανάμεσα στους επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης, ο κυβερνήτης τους ενημέρωσε πως η Ryanair έχει δώσει εντολή να προσγειώνονται στο Αργοστόλι μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Υπογραμμίζεται, ωστόσο ότι η πτήση ήταν προγραμματισμένη να προσγειωθεί στις 21:20.

Οι ταξιδιώτες από το Λονδίνο, ύστερα από δύο ώρες αναμονής στο αεροδρόμιο Μακεδονία, επιβιβάστηκαν σε άλλο αεροπλάνο και πέταξαν για Κεφαλλονιά.

Οπως σημειώνει η Daily Mail αγανακτισμένοι επιβάτες ρωτούσαν το προσωπικό αν μέσα σε αυτό το δίωρο ο ήλιος είχε... ανατείλει στο νησί, ενώ η Μάνσετ ενημέρωνε τους φίλους της στο Twitter ότι απογειώνονται ξανά για Κεφαλλονιά, σχολιάζοντας «ίσως βρήκαν φακό, μπράβο τους».

Η εταιρεία περιορίστηκε στο να δηλώσει πως η «παράκαμψη έγινε λόγω περιορισμών στην προσγείωση που τέθηκαν στο αεροδρόμιο του νησιού» συμπληρώνοντας πως οι επιβάτες οδηγήθηκαν στον προορισμό τους όταν ο περιορισμός είχε αρθεί, ενώ κατέληξε λέγοντας πως η Ryanair προσάρμοσε τα δρομολόγιά της προς την Κεφαλλονιά έτσι ώστε να εξασφαλίσει πως δεν θα πέσουν ξανά πάνω σε περιορισμούς προσγείωσης.
Πηγή: iefimerida.gr