Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Στη Μάντσεστερ Σίτι για άλλα δέκα χρόνια»

Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι το 2005 σε ηλικία 17 ετών. 

Από τότε ο Μίκα Ρίτσαρντς αγωνίζεται συνεχώς με τη φανέλα της ομάδας του Μάντσεστερ, της οποίας είναι ένας από ...τους παλιότερους ποδοσφαιριστές.

Τον τελευταίο καιρό έχουν κυκλοφορήσει φήμες που θέλουν τον διεθνή αμυντικό να αποχωρεί από τους «πολίτες» το ερχόμενο καλοκαίρι, μιας και πολλές ομάδες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για αυτόν. Ο Ρίτσαρντς, πάντως, δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο της μεταγραφής του σε άλλη ομάδα, όπως φάνηκε από δηλώσεις που έκανε στο βρετανικό «Sky».

«Αδιαφορώ για όσα ακούγονται, αφού είναι φήμες και τίποτε περισσότερο. Δεν σκέφτομαι καμία άλλη ομάδα εκτός της Σίτι. Είμαι παίκτης της από την πρώτη μέρα που αγωνίζομαι σε επαγγελματικό επίπεδο και σκοπεύω να παραμείνω στο σύλλογο για ακόμα δέκα χρόνια. Συνεπώς δεν υπάρχει πιθανότητα να επιβεβαιωθούν οι φήμες που ακούγονται», τόνισε με έμφαση ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι.

Μια από τις ομάδες που θέλει να αποκτήσει τον Ρίτσαρντς φέρεται να είναι η Μίλαν. «Η Ιταλία είναι μια όμορφη χώρα, αλλά η ζωή μου στην Αγγλία με ικανοποιεί πλήρως. Δεν έχει περάσει, καν, από το μυαλό μου το ενδεχόμενο να μεταναστεύσω. Περνώ πολύ καλά στο Μάντσεστερ και θα συνεχίσω να ζω εδώ και τα επόμενα χρόνια», ήταν το σχόλιο του Μίκα Ρίτσαρντς, με το οποίο απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο αποχώρησής του από την Μάντσεστερ Σίτι.

Πηγή: sport-fm.gr