Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Άρση της επιστράτευσης ζητά το ΚΚΕ

Την άρση της πολιτικής επιστράτευσης των εκπαιδευτικών ζήτησε το ΚΚΕ μετά τη συνάντηση που είχε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του πολιτικού γραφείου του κόμματος με αντιπροσωπεία της ΟΛΜΕ. 

Σε ανακοίνωσή του ο Περισσός αναφέρει:...
«Για άλλη μια φορά εκφράσαμε την καταδίκη του ΚΚΕ στην πολιτική της επιστράτευσης, στην πολιτική που προωθεί τα αντιδραστικά μέτρα στην Παιδεία και με την τακτική του «νόμος και τάξη», με την επιστράτευση ενός ακόμα κλάδου εργαζομένων.

Απαιτούμε την άμεση άρση αυτού του μέτρου και θεωρούμε ότι σε αυτές τις συνθήκες οι αγώνες που μπορούν να συγκρουστούν με αυτή την πολιτική χρειάζονται κοινωνική συμμαχία, χρειάζονται σύγκλιση και κατανόηση συνολικότερα από την εργατική και λαϊκή οικογένεια, γιατί πρέπει να αντιμετωπιστεί η πολιτική της κυβέρνησης στο χώρο της εκπαίδευσης, που υποβαθμίζει βίαια το περιεχόμενο και τη γνώση των παιδιών του λαού. Στα πλαίσια αυτά εκφράζουμε και την στήριξή μας στα αιτήματα των εργαζόμενων στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση».