Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Το Ισλάμ στον κόσμο και η Ελλάδα

Τα γεγονότα που διαδραματίζονται τα τελευταία χρόνια και στα οποία πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το Ισλάμ, δεν είναι ούτε λίγα ούτε όμως μπορούν να γίνουν αποδεκτά -με οποιοδήποτε τρόπο- από τους ...φυσιολογικούς ανθρώπους (όλους αυτούς που δεν ταΐζονται από διάφορες ΜΚΟ ή που δεν έχουν οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα ή οποιαδήποτε σχέση συναλλαγής με το Ισλάμ) του δυτικού κόσμου.
Στην πραγματικότητα, το Ισλάμ έχει την δική του κουλτούρα, τους δικούς του νόμους, την δική του πολιτική άποψη για τις ελευθερίες του ανθρώπου και τα δικά του πιστεύω. Γενικότερα το Ισλάμ κινείται μέσα στα αυστηρά πλαίσια των όσων έχουν καταγραφεί και απορρέουν από το Κοράνι και στα όσα ο Μωάμεθ έχει θεσπίσει. Μάλιστα, στο Κοράνι είναι καταγεγραμμένη και η στάση –απολύτως επιθετική- την οποία πρέπει να έχει ένας καλός μουσουλμάνος απέναντι στους άπιστους. 
Αυτή ακριβώς στάση, δηλαδή η συμπεριφορά – το καθήκον του πιστού μουσουλμάνου καταγράφεται με τον πλέον απεχθή τρόπο ό,που στον κόσμο υπάρχει «εξέγερση» μουσουλμάνων. Και σε αυτό το σημείο, με δεδομένη την επιτηδευμένη εξάπλωση του Ισλάμ στην Δύση, ξεκινάνε τα προβλήματα και φυσικά τα προβλήματα και στην Ελλάδα, της οποίας ο πληθυσμός έχει –εντέχνως- εμπλουτισθεί με άγνωστο αριθμό μουσουλμάνων, από τους οποίους είναι άγνωστος ο αριθμός των φανατικών ισλαμιστών τζιχαντιστών ή εκείνων που ανήκουν σε ακραίες ισλαμικές ομάδες και έχουν εκπαιδευθεί για μάχη κατά των «απίστων».

Το «πρόσωπο» του Ισλάμ και η ανθρωποφαγία!!!

Ένα βίντεο απίστευτης βαρβαρότητας αναρτήθηκε από τους «μαχητές για την δημοκρατία» ισλαμιστές, όπου αντάρτης ανοίγει ως χασάπης τη σορό Σύρου στρατιώτη, του αφαιρεί την καρδιά και στο τέλος… την τρώει!

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, αυτή η πρακτική περιλαμβάνεται στις ισλαμικές παραδόσεις.
Στο βίντεο μάλιστα λένε «Ορκιζόμαστε στο Θεό ότι θα φάμε τις καρδιές και τα συκώτια σας στρατιώτες του σκύλου Μπασάρ Άσαντ. Ειμαστε οι ήρωες του Baba Amr»
Η Hind bint ‘Utbah ήταν μια Άραβας γυναίκα που έζησε στα τέλη του 6ου αιώνα μ.Χ. Δεν ήταν μουσλμάνα, και στην αρχή μάλιστα ήταν μεγάλος διώκτης των μουσουλμάνων.

Ήταν μητέρα του Muawiyah I ιδρυτή της δυναστείας Umayyad και της Ramlah bint Abi Sufyan μιας εκ των γυναικών του Μωάμεθ. Η θέση της σαν Sahaba (συνοδός του Μωάμεθ) αμφισβητήθηκε λόγω του «αμαρτωλού» παρελθόντος της πριν τον προσυλητισμό της, και λόγω μια πράξης κανιβαλισμού.
Στη μάχη του Uhud όπου οι μουσουλμάνοι ητήθηκαν κατά κράτος από τους Άραβες παγανιστές, η Hind έφαγε το συκώτι(!) του σκοτωμένου θέιου του Μωάμεθ, Hamza ibn Abd al-Muttalib. Μάλιστα η παράδοση λέει ότι το έφτυσε επιτιμητικά. Σε άλλες παραδόσεις αναφέρεται ότι ήταν η καρδιά του, και την έφτυσε μόλις την δοκίμασε.

Ακόμα και σήμερα πολλοί στο Ισλάμ δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι καθάρισε με τον μετέπειτα μουσουλμανικό βίο της.
Παρόλα αυτά στους μετέπειτα χρονογράφους όπως ο Yusuf ibn abd al-Barr (978-1071) αναφέρεται ως Sahaba του Μωάμεθ.
Η πλειοψηφία των Σουνιτών μουσουλμάνων αποδέχεται την παράδοση αυτή, και προφανώς οι φανατικότεροι όλων σαλαφιστές έχουν οικειοποιηθεί την πρακτική αυτή ως «παραδοσιακή».

Δεν θέλουμε να ξέρουμε αν στην Ελλάδα τριγυρνούν άνθρωποι με τέτοια πιστεύω. Και αναρωτιόμαστε τι θα προβλέπει ο «αντιρατσιστικός» νόμος για τέτοια θρησκευτικά πιστεύω.