Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Οκτώ λόγοι για τους οποίους ο κόσμος θα καταστραφεί και το 2013

Το 2013 έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και, όπως ήταν αναμενόμενο, οι συνωμοσιολόγοι συνεχίζουν να αναπτύσσουν τις θεωρίες τους διανθισμένες με «στοιχεία» για την επικείμενη καταστροφή του κόσμου η οποία απ' ό,τι φαίνεται θα συμβεί και αυτή τη χρονιά.

Ηδη οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας... έχουν ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις οι οποίες αποκαλύπτουν την «πορεία» μας προς την καταστροφή.

Επιδρομή από ακρίδες

Αγαπημένο θέμα καταστροφολογίας από τα χρόνια της Παλαιάς Διαθήκης και όπως ήταν φυσικό καθώς τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή στη Μαδαγασκάρη όπου εκατοντάδες χιλιάδες ακρίδες κατατρώνε τις σοδειές, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες ένα αντίστοιχο κύμα επιτέθηκε τόσο στην Αίγυπτο όσο και το γειτονικό Ισραήλ.

Κεραυνός στο ναό του Αγίου Πέτρου

Το 2013 δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για το Βατικανό και την Καθολική Εκκλησία, καθώς, έπειτα από την ομοβροντία σκανδάλων, σεξουαλικών και οικονομικών, ήρθε η πρώτη παραίτηση Πάπα εδώ και αιώνες, αλλά και ένα ισχυρό χτύπημα αστραπής στο αλεξικέραυνο του θόλου της εκκλησίας του Αγίου Πέτρου την ημέρα που ο Βενέδικτος ανακοίνωνε την αποχώρησή του. Ο νέος Πάπας αναμφίβολα έχει πολλή δουλειά.

Νεκρά ζώα στην Κίνα

Στις αρχές του 2013 περίπου δεκατρείς χιλιάδες νεκρά γουρούνια βρέθηκαν να επιπλέουν σε ποταμό της χώρας, ενώ, λίγες ημέρες μετά περίπου χίλιες νεκρές πάπιες βρέθηκαν να επιπλέουν σε άλλο ποτάμι της Κίνας. Γενοκτονία ή ομαδική αυτοκτονία;

Σφοδρή κακοκαιρία σε πολλές περιοχές

Το «τέλος του κόσμου» δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει θεωρίες που σχετίζονται με ακραία καιρικά φαινόμενα, με τελευταίες επιστημονικές μελέτες να αναφέρουν ότι η θερμοκρασία της Γης είναι η υψηλότερη από την Εποχή των Παγετώνων, ενώ η συνέχιση αυτών των φαινομένων θα επιφέρει καταστροφές στις σοδειές και, κατά συνέπεια, τον αφανισμό του ανθρώπινου είδους. Ηδη η τεράστια ξηρασία που αντιμετωπίζουν οι γεωργικές περιοχές στις κεντρικές ΗΠΑ αναμένεται να συνεχιστεί με αμείωτη ένταση στους επόμενους μήνες.

Ηλιακή καταιγίδα

Η τέλεια ηλιακή καταιγίδα, φαινόμενο που παρατηρείται μία φορά σε κάθε γενιά, υποτίθεται ότι θα συμβεί κάπου στη διάρκεια του 2013 με την τελευταία τεχνολογία των δορυφορικών μέσων πλοήγησης να μην έχουν αντιμετωπίσει ξανά τέτοιες ενεργειακές συνθήκες. Συνεπώς, οι «ειδικοί» περιμένουν και από εκεί μακελειό. Μια και μόνο μία «ηλιακή φωτοβολίδα» μπορεί να μας ξαναγυρίσει πίσω στον «Μεσαίωνα» των 90's.

Εννιάχρονη γεννάει παιδί για πρώτη φορά

Η ιστορία της εννιάχρονης που γέννησε μωρό στο Μεξικό το Φεβρουάριο απασχόλησε αρκετά τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και για τους συνωμοσιολάγνους είναι ένα ακόμη σημάδι. Το γεγονός ότι κατά πάσα πιθανότητα το παιδί ήταν αρκετά μεγαλύτερο από τη δηλωθείσα ηλικία του δεν φαίνεται να τους απασχολεί.

Η άφιξη του Μεσσία των Εβραίων

Σύμφωνα με το Ταλμούδ ο Μεσσίας των Εβραίων θα έλθει στη Γη περίπου 6.000 χρόνια μετά την «Δημιουργία» η οποία, σύμφωνα με το Εβραϊκό Ημερολόγιο άρχισε περίπου 3.760 χρόνια πριν από την χριστιανική εποχή. Τη στιγμή που εμείς γιορτάζουμε το 2013 το Εβραϊκό ημερολόγιο γράφει 5.773 οπότε όλα είναι πιθανά.

Τα μαθηματικά του Ισαάκ Νιούτον

Σύμφωνα με τον συγγραφέα Ντέιβιντ Φλυν ο Νιούτον είχε υπολογίσει ότι ο κόσμος θα τελείωνε κάπου στο 2060, ωστόσο, ένα από τα πιο λαμπρά μυαλά στην ιστορία της ανθρωπότητας φαίνεται πως έκανε λάθος υπολογισμούς .

Ο Φλυν υπολόγισε ότι τα μαθηματικά του Ισαάκ Νιούτον οδηγούν στο «Τέλος του Κόσμου» και τον ερχομό του Αντίχριστου στο 2013.


iefimerida.gr