Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Χαλαρός και light» ο Πιστόριους

Χαλαρός και ευδιάθετος, ο Όσκαρ Πιστόριους εθεάθη να πίνει το ποτό του σε δημοφιλή μπαρ του Γιοχάνεσμπουργκ, μόλις δύο μήνες μετά την ανθρωποκτονία της συντρόφου του, Ρίβα Στίνκαμπ.

Σύμφωνα με την περιγραφή που κάνουν οι ...“Sunday Times’, το προηγούμενο Σαββατοκύριακo ο Πιστόριους, τελείως «χαλαρός», κατανάλωνε ποτά σε κοσμικό εστιατόριο. Η μάνατζερ του αθλητή, Ανελίζ Μπουργκές, επιβεβαίωσε ότι ο 26χρονος Πιστόριους πήγε στο μπαρ, αλλά δεν έμειενε για πολλή ώρα.

Στο σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται επίσης ότι ο Πιστόριους, που είναι ελεύθερος με τους όρους που όρισε ο δικαστής οκτώ μέρες μετά από το δράμα (περιλαμβανόμενης της απαγόρευσης κατανάλωσης αλκοόλ), μετέβη και σε εστιατόριο της πόλης, όπου, σύμφωνα με μαρτυρίες θαμώνων, «έπινε κοκτέιλ και φλέρταρε με διάφορες κοπέλες».

Σημειωτέον, στο πρώτο μπαρ ο αθλητής είχε παρέα πλούσιο επιχειρηματία. Ο Πιστόριους έχει τώρα ραντεβού με την νοτιοαφρικανική δικαιοσύνη την 4η Ιουνίου.