Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ο Βγενόπουλος μαζεύει από τα περίπτερα το ΗΟΤDOC!

Κυκλοφόρησε σήμερα στα περίπτερα το νέο τεύχος του περιοδικού ΗΟΤDOC του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη και όπως γράφει το enimerosi24, γίνεται πανηγύρι στην περιοχή του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ στο Μαρούσι!

Λέγεται ότι ο ιδιοκτήτης του νοσοκομείου..., επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος έχει στήσει ολόκληρο μηχανισμό για να εξαφανίσει αρχικά από τα δυο παρακείμενα περίπτερα όλα τα προς διάθεση τεύχη του περιοδικού.

Το ΗΟΤDOC έχει μεγάλο αφιέρωμα στις δραστηριότητες του Α. Βγενόπουλου στην Κύπρο και κυκλοφορεί με φωτογραφία του επιχειρηματία και τίτλο «ΑΤΤΙΛΑΣ 3 – πώς κατέρρευσε η Κύπρος»!

Την ίδια ώρα ο επιχειρηματίας απειλεί με μηνύσεις το περιοδικού ΗΟΤDOC και τον Κώστα Βαξεβάνη, αναφορικά με τις αποκαλύψεις του περιοδικού για τον ίδιο και τις ευθύνες του στην κατάρρευση της Λαϊκής Τράπεζας.

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη και κάνει λόγο για «λάσπη» και υποκατάσταση των Αρχών και της Δικαιοσύνης. Στον Βγενόπουλο απάντησε ο Κ. Βαξεβάνης επισημαίνοντας: «Ο επιχειρηματίας δικαιούται να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε νομικό μέτρο θέλει. Είναι υποχρεωμένος όμως ως δημόσιο πρόσωπο το οποίο μάλιστα αρέσκεται σε τηλεοπτικές εμφανίσεις να απαντήσει. Οι ερωτήσεις πλέον είναι προφανείς»