Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ο ένας περιμένει τον άλλο στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη σωτηρία της στη Σούπερ Λίγκα, αλλά την ίδια ώρα υπάρχει και το μείζον θέμα της οικονομικής της σωτηρίας.

Ο Δημήτρης Βιντιάδης στην προχθεσινή του επικοινωνία με τη διοίκηση ενημέρωσε πως θα… ενημερώσει μέσα στην εβδομάδα για τις προθέσεις/αποφάσεις του. Τι περιμένει ο 32χρονος εφοπλιστής; Φαίνεται πως τρία είναι τα εμπόδια που υπάρχουν. Το γεγονός ότι η ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο δεν έχει πάρει ακόμη επίσημη μορφή και είναι απαραίτητο αυτή να γίνει σε 48-60 δόσεις είναι κάτι που προβληματίζει τους υποψηφίους επενδυτές. Παράλληλα, όσο ακόμη δεν εξασφαλίζεται η παραμονή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία, είναι δύσκολο να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, αφού ενδεχόμενος υποβιβασμός θα καταστρέψει όλο το πλάνο που έχει καταρτίσει. Και τέλος, περιμένει ακόμη την ενημέρωση του Κιθ Χάρις και των συνεργατών του για το ακριβές ύψος των κεφαλαίων που μπορούν να διαθέσουν, κάτι που είναι σε άμεση συνάρτηση με τις εξελίξεις στις δύο παραπάνω προϋποθέσεις.

Στη… γωνία ο Ντέμης

Την ίδια ώρα, ο Ντέμης Νικολαΐδης παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση Βιντιάδη. Στην περίπτωση και μόνο που αυτή οδηγηθεί σε «ναυάγιο», ο άλλοτε μεγάλος ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΑΕΚ φέρεται να είναι έτοιμος να δράσει γρήγορα. Λέγεται πως ήδη έχει κάνει επαφές με ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν το εγχείρημά του κι έχει εκπονήσει ένα σχέδιο για την επιβίωση της ΠΑΕ, που στηρίζεται στη βοήθεια και του κόσμου, μεταξύ μεγάλου μέρους του οποίου ο ίδιος εξακολουθεί να έχει έρεισμα.

Πηγή: sport-fm.gr