Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Το αποχαιρετιστήριο γράμμα του Φάμπρι

Με έναν πρωτότυπο τρόπο αποφάσισε να πει αντίο ο Φάμπρι στους ποδοσφαιριστές του. 

Ο Ισπανός τους άφησε ένα γράμμα, πήρε ένα κλαδί ελιάς από την Παιανία και αναχώρησε οδικώς(!) για ...την χώρα του!

Το ότι ήταν περίεργος, το είχαν αναφέρει οι Ισπανοί δημοσιογράφοι από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε πως ο Παναθηναϊκός προσέλαβε τον Φάμπρι. Και ο Ίβηρας, σε κάθε του στιγμή, το επιβεβαίωνε. Δεν θα μπορούσε λοιπόν, ο αποχαιρετισμός του να είναι κομματάκι… γραφικός.

Ο Φάμπρι αποφάσισε να πει αντίο στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού όχι όπως πρόσωπο με πρόσωπο, όπως κάνουν πάντοτε όλοι οι προπονητές που φεύγουν από μία ομάδα, αλλά αφήνοντας τους ένα γράμμα! «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα και την προσπάθεια που κάνατε. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχετε τους στόχους που έχει η ομάδα και ότι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο» ήταν όσα έγραψε ο Ισπανός.

Κίνηση που έχει δύο εκδοχές. Η μία, αυτή της πρωτοτυπίας που διέκρινε τον χαρακτήρα του Ισπανού. Η δεύτερη έχει να κάνει με τον καυγά που είχε με διάφορους παίκτες λόγω της δήλωσης «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρχ…α». Όπως και να έχει, ο Φάμπρι ακόμη και στην αποχώρησή του, ήταν… περίεργος.

Το οποίο, αποδεικνύεται κι από το γεγονός πως φεύγοντας από την Παιανία πήρε ένα κλαδί ελιάς και είπε πως πάει στην Ισπανία οδικώς. Από Αθήνα θα πήγαινε στην Πάτρα, θα έπαιρνε το πλοίο για Ανκόνα και από εκεί θα απολάμβανε Ιταλιά, Νότια Γαλλία και θα έφτανε στη χώρα του. Ο βοηθός του Φάμπρι πάντως, ο Φερέιρα Κίνγκ, δεν ήταν τόσο… περίεργος αφού πήγε στην Παιανία και χαιρέτησε έναν-έναν τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Πηγή: Sport-fm.gr