Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Η ζωή τους ένας συνεχής μήνας του μέλιτος

Τα περισσότερα νιόπαντρα ζευγάρια μαζεύουν με κόπο τις οικονομίες τους για να μπορέσουν να απολαύσουν έστω και μία φορά στη ζωή τους ένα ξεχωριστό ταξίδι σε κάποιον εξωτικό προορισμό.

Ένα ζευγάρι από τη Μεγάλη Βρετανία όμως ζει και κερδίζει τα προς το ζην κάνοντας... συνεχώς «μήνα του μέλιτος»!

Ο David Benton-Jones και η γυναίκα του Lucy έχουν μάλλον την καλύτερη δουλειά του κόσμου, καθώς είναι «αναγκασμένοι» να… ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο «δοκιμάζοντας» τα πακέτα ταξιδιών για νιόπαντρους!Οι δυο τους έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 40 ανάλογα ταξίδια μέσα σε 10 χρόνια, ταξιδεύοντας από τα βάθη της ζούγκλας της Αφρικής στα πολυτελή θέρετρα της Καραϊβικής… και φυσικά όλα αυτά χωρίς να ξοδέψουν τίποτα από την τσέπη τους!Το ζευγάρι διοργανώνει ταξίδια για νιόπαντρους και ως αντάλλαγμα τα διάφορα θέρετρα τους προσφέρουν δωρεάν διαμονή και ξεναγήσεις.«Μας προσφέρουν τα καλύτερα γιατί θέλουν να τους πάμε πελάτες. Μας συμπεριφέρονται σα να ήμασταν VIP’s.


Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι στο Λονδίνο και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Της είπα ότι θέλω να κάνω μια εταιρεία ταξιδίων και μια εβδομάδα μετά ήρθε μαζί μου στην Κένυα. Έτσι ξεκίνησε η εταιρεία μας και από τότε είμαστε αχώριστοι» είπε ο David.