Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Μακελειό με έναν νεκρό και έναν τραυματία σε μπαρ στην Πάτρα

Άγνωστοι γάζωσαν με πυρά την είσοδο νυχτερινού κέντρου στην Πάτρα περίπου στις 03:30 την Τετάρτη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας υπάλληλος του κλαμπ, να τραυματιστεί σοβαρά ένας δεύτερος υπάλληλος και ελαφρύτερα ένας τρίτος.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το patrastimes.gr, οι δράστες ...φορούσαν κράνη, ενώ για την επίθεση χρησιμοποίησαν ένα ημιαυτόματο όπλο κι ένα πιστόλι που έφεραν σιγαστήρες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, καταμετρήθηκαν περισσότερες από 30 σφαίρες.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 03:30 όταν δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού άρχισαν να γαζώνουν την είσοδο του κλαμπ, που βρίσκεται στη διασταύρωση Αγιου Ανδρέου και Σαχτούρη.

Από το μπαράζ των πυρών έπεσε επί τόπου νεκρός ο 30χρονος υπάλληλος, ενώ ο δεύτερος υπάλληλος, που επιχείρησε να διαφύγει προς το πάρκινγκ που βρίσκεται κοντά στο κλαμπ, δέχθηκε πολλές σφαίρες στο λαιμό και το στήθος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο νεαρός διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας και εκτιμάται ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

Ένας ακόμη υπάλληλος του κλαμπ νοσηλεύεται ελαφρύτερα τραυματισμένος.