Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Οι εργασίες της Προανακριτικής έχουν καταντήσει σήριαλ»

Μείζον θέμα το οποίο πρέπει να συζητηθεί άμεσα τόσο στην Διάσκεψη των προέδρων όσο και στην Ολομέλεια, χαρακτηρίζει τα σημερινά επεισόδια στην Προανακριτική Επιτροπή ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Ο κ. Κακλαμάνης κάνει λόγο για... συμπεριφορές που ντροπιάζουν τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς τονίζοντας ότι από ορισμένα μέλη της Επιτροπής, έχουν ξεχαστεί οι λόγοι για τους οποίους κινήθηκε η διαδικασία δίωξης κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και έχει συσταθεί η Προανακριτική.

«Φοβούμαι ότι έχουν ξεχαστεί από ορισμένα μέλη της Επιτροπής, που πρωτοστατούν σε πάσης φύσεως ασχήμιες εντός και εκτός αιθούσης όπως συνέβη σήμερα με την άθλια συμπεριφορά τους προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο», επισημαίνει ο κ. Κακλαμάνης και προσθέτει: «Με ευθύνη των μελών αυτών ευτελίζεται κάθε έννοια κοινοβουλευτικής δεοντολογίας και θεσμικής υπευθυνότητας. Οι εργασίες της έχουν καταντήσει πλέον ένα πολυθεματικό σήριαλ που καλύπτει τις ανάγκες σε «φθηνό» πρόγραμμα των τηλεοπτικών καναλιών αλλά και σε ελαφρά θεματολογία των αναγκών των θερινών επιθεωρήσεων».

Και καταλήγει ο κ. Κακλαμάνης: «Φοβούμαι, εξ αντικειμένου, τη συγκάλυψη της μεγάλης διαρροής πολλών δισ. ευρώ, νομίμων ή μη καταθέσεων, σε πλείστες όσες τράπεζες του εξωτερικού κατά το κρίσιμο διάστημα 2008-2011».