Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Μονοπάτι οδηγεί στο… κέντρο της λίμνης!

Υπάρχει μια θαυμάσια γραφική τοποθεσία στο Vöcklabruck στην Αυστρία όπου οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν στο κέντρο της λίμνης που δεσπόζει...σε ένα πάρκο της περιοχής και να καθίσουν κιόλας χωρίς να κινδυνεύουν να βραχούν. 

Η ιδέα ανήκει σε ένα ...
τοπικό αρχιτεκτονικό γραφείο το οποίο αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ειδυλλιακό σκηνικό για τους κατοίκους. Η ιδέα ήταν να μπορεί «ο κόσμος να μπει στο νερό, να αισθανθεί και να αγγίξει το υγρό στοιχείο ολόγυρα, χαλαρώνοντας μέσα στη φύση», όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι της κατασκευής.

Το γραφικό τοπίο περιλαμβάνει ένα μονοπάτι που οδηγεί σε μια «κούφια» κυκλική περιοχή όπου οι άνθρωποι μπορούν να καθίσουν απολαμβάνοντας την εξοχή. «Είναι ένα σουρεαλιστικό ταξίδι κατά μήκος του μονοπατιού που μοιάζει να χάνεται μέσα στο νερό, ενώ μικροί και μεγάλοι φαίνονται να εισχωρούν στο υγρό στοιχείο… χωρίς να έχουν ίχνος νερού επάνω τους κατά την έξοδο», συμπληρώνουν με χιούμορ.