Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Πως η Αγγελοπούλου και ο Αβραμόπουλος πρόλαβαν και άρπαξαν πρώτοι την "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"!

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί από το"Κουρδιστό Πορτοκάλι", έρχεται να βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό. 

Πρόκειται για το κόμμα "Συμφωνία για την Νέα Ελλάδα" του Ανδρέα Λοβέρδου, το γνωστό και ...ΡΙΚΣΣΥ στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ. 
Ο μπαγάσας ο Ανδρέας λοιπόν αντί να ονομάσει το κόμμα του "Μόνο ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να Κερδάνε", ξεκίνησε με αυτογκόλ από τα αποδυτήρια.
Τι είχε συμβεί όμως στην πραγματικότητα με τον τίτλο "Νέα Ελλάδα". 
Κατ΄αρχήν αυτός ο τίτλος υπήρχε σε πάρα πολλές αναρτήσεις- προτροπές του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" προς την Γιάννα Αγγελοπούλου" για την δημιουργία κόμματος.
Παροτρύναμε, κατ΄επανάληψη, την Γιάννα να κάνει κόμμα με αυτό το όνομα: NEA ΕΛΛΑΔΑ!
Ο Δημητράκης ο Αβραμόπουλος λοιπόν, που είναι γάτα με πέταλα, όσο έβλεπε την Γιάννα και καθυστερούσε να πάρει πρωτοβουλίες για την κατοχύρωση του ονόματος (τα πνευματικά δικαιώματα του οποίου μας ανήκουν), έκανε πρώτος την κίνηση, πολύ πριν προκύψει η κυβέρνηση Σαμαρά.
Νεώτερες πληροφορίες θέλουν τους Αβραμόπουλο-Αγγελοπούλου να έχουν κατοχυρώσει από κοινού το θεσπέσιο, επαναστατικό και παρακινητικό αυτό τίτλο για ένα κόμμα που είναι πολύ πιθανόν να προκύψει μια και έχει αρχίσει ήδη ο κατακερματισμός του πολιτικού τοπίου.
Έτσι ο Λοβέρδος που δεν βρήκε ελεύθερη την "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" κότσαρε στον τίτλο την "Συμφωνία..." και πίασ΄τ΄αυγό και κούρευτο!... http://www.kourdistoportocali.com