Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Όνειρο ζουν μην τους ξυπνάτε

Μία ονειρεμένη χρονιά για τον ΠΑΣ φτάνει στο τέλος της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι Γιαννιώτες νίκησαν 1-0 την Κέρκυρα στους «Ζωσιμάδες» με γκολ του Ίλιτς στο 75΄και εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, μία στροφή πριν το φινάλε.

Το ματς...

Ο ΠΑΣ από το ξεκίνημα του αγώνα ήταν καλύτερος από την Κέρκυρα. Είχε την κατοχή της μπάλας, προσπαθούσε να φτιάξει φάσεις και φαινόταν ότι ήταν η ομάδα που είχε το κίνητρο. Στο 6ο λεπτό μόλις, ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε εξαιρετικά ένα φάουλ και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Στρατηλάτη.

Οι Γιαννιώτες προσπαθούσαν να αλλάξουν γρήγορα την μπάλα και να ανοίξουν την άμυνα της Κέρκυρας. Στο 26ο λεπτό ο Ίλιτς τροφοδότησε στην περιοχή τον Κοροβέση αλλά το σουτ που δοκίμασε έφυγε άουτ. Οι ευκαιρίες για τον ΠΑΣ συνεχίστηκαν… Μάλιστα, στο 39΄χάθηκε μία διπλή φάση με τον Στρατηλάτη να λέει «όχι» και στον Γεωργίου και στον Πάντο στην ίδια φάση. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Κέρκυρα περιορίστηκε ακόμα περισσότερο σε παθητικό ρόλο και έδωσε γήπεδο στον ΠΑΣ. Οι γηπεδούχοι έψαχναν το γκολ αν και ο Στρατηλάτης ήταν σε καλή μέρα και είχε σωστές τοποθετήσεις. Τελικά στο 75ο λεπτό, ο Τζημόπουλος τροφοδότησε τον Ίλιτς στο σημείο του πέναλτι και ο τελευταίο σήκωσε την μπάλα και σούταρε δυνατά κάνοντας το 1-0.

Αυτό το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα και έτσι ο ΠΑΣ εξασφάλισε την συμμετοχή του στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Πάντος,Κολοβέτσιος, Τζιμόπουλος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Γεωργίου (72΄Γιάκος), Ντε Βινσέντι (79΄Βίλα), Κοροβέσης, Ίλιτς

Κέρκυρα: Στρατηλάτης, Βενέτης, Πετρούσης, Τσουμάνης, Αθανασίου, Ηλιάδης, Σταμογιάννος, Κρητικός, Λεόν, Αγρίτης, Κυβελίδης (55΄Γκέσιος).

Πηγή: sport-fm.gr