Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Κυβερνούν την χώρα σαν ξένοι… ή μήπως είναι;

Γράφει ο Νίκος Καράς 

Αφού για άλλη μια φορά, είπε ναι σε όλα, υπακούοντας στις εντολές των κατοχικών δυνάμεων, βγήκε να κάνει διάγγελμα, να μας πει, ότι όλα είναι ανθηρά, να μην ανησυχούμε, διότι χτίζουμε την νέα Ελλάδα, αλλά όμως παρέλειψε... να μας πει, ότι θα η νέα Ελλάδα θα είναι μια χώρα πλήρως υποταγμένη σε ξένες δυνάμεις.

Ο άνθρωπος το είπε ξεκάθαρα, έστω και αν προσπάθησε, να ωραιοποιήσει την κατάσταση. Άλλωστε τα ίδια έλεγε και με τα περιβόητα Ζάππεια και μετά παρουσίασε το πραγματικό πρόσωπο του. Το πρόσωπο του υπηρέτη ξένων συμφερόντων.

Αλλά ενώ αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί, από την άλλη, αν γυρίσεις το πρόσωπο σου προς την άλλη μεριά σε πιάνει απελπισία.

Διότι από την άλλη τι έχουμε; Δυστυχώς τίποτα ή μάλλον έχουμε. Έχουμε αυτούς που ονειρεύονται εξουσία, αρχίζουν να σου λένε σιγά σιγά, ότι και μείς στην ουσία, αυτό τον δρόμο θα βαδίσουμε.

Η αξιωματική αντιπολίτευση, ΣΥΡΙΖΑ, που προβάλει σαν το πιο επικρατέστερο φαβορί να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, φανερώνει τις προθέσεις του. Αποφασίζει, μέσα στο ΕΥΡΩ, δηλαδή να συνεχίσουμε να ζούμε με δανεικά χρήματα, απορρίπτει τον ισχυρισμό, ότι βρισκόμαστε υπό Γερμανική κατοχή, λες και οι ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ, ΦΟΥΧΤΕΛ κάνουν διακοπές και γενικά μέρα με την μέρα ανασκευάζει ότι έλεγε στο παρελθόν.

Τα άλλα κόμματα; Αυτά βρίσκονται στον αστερισμό των συνεδρίων. Το ΚΚΕ άλλαξε λέει Γ.Γ. αλλά η πολιτική που θα ακολουθήσει θα είναι η γνώστη.

Των παρελάσεων ΣΤΑΔΙΟΥ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Οι Α.Ε., σαν νέο κόμμα, ψάχνει να βρει τι είναι τελικά και για αυτό ετοιμάζεται να κάνει συνέδριο ταυτότητας!
Αλλά ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στον χώρο της αντιπολίτευσης, οι τρείς που κυβερνούν συνεχίζουν το καταστροφικό έργο τους.

Ήξεραν, για την επερχόμενη καταστροφή της ΚΥΠΡΟΥ, θα έλεγα ότι σιγοντάρισαν σε αυτή την βρώμικη επίθεση, στο δε όνομα της δήθεν ανάπτυξης, ξεπουλάνε καψοχρονιάς, τα πάντα αλλά παράλληλα φροντίζουν να μοιράζουν στην διαπλοκή που τους στηρίζει τα φιλέτα.

Ένα δεξιός, ένας σοσιαλιστής, ένας αριστερός, βήμα βήμα χτίζουν την νέα Ελλάδα. Αλλά ποιά όμως; Θα είναι μια χώρα που θα λέγεται ναι μεν Ελλάδα αλλά στην ουσία θα είναι υπό ξένη ιδιοκτησία. Ενώ όλοι αυτοί παρέλαβαν μια χώρα, ναι μεν χρεωμένη αλλά με εθνική κυριαρχία, θα παραδώσουν στην νέα γενιά, μια χώρα χωρίς Εθνική κυριαρχία, χωρίς εθνική ταυτότητα. Η νέα γενιά θα είναι ξένοι στην ίδια τους την χώρα.

Σε λίγο καιρό όλα θα ανήκουν σε ξένους. ΝΕΡΑ, ΡΕΥΜΑ, ΤΗΛΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ(εδώ από καιρό), ΔΡΟΜΟΙ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, όλα σε ξένα χέρια.

Τώρα θα μου πεις όλα αυτά έγιναν ξαφνικά; Όλα αυτά έγιναν λόγω χρέους; Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Η σημερινή κατάσταση έχει δρομολογηθεί χρόνια πριν, απλά τώρα έχει στρωθεί ο δρόμος, να γίνει διαπραχθεί το έγκλημα.

Φυσικά και έχει προετοιμασθεί, χρόνια πριν… Ας θυμηθούμε μερικά γεγονότα όπως, την κατάργηση του πολυτονικού, στην ουσία την κατάργηση των αρχαίων ελληνικών, τον διωγμό τω ν ελληνικών επιχειρήσεων και αντικατάσταση με πολυεθνικές την εγκατάλειψη του εθνικού νομίσματος και μεταπήδηση σε ένα ξένο, την εισβολή των λαθρο με ότι συνεπάγεται αυτό και πολλά άλλα προετοίμαζαν το έδαφος.
Όταν η Ψαρόυδα τα είπε στον εθνικό δανειστή, όλοι λέγαμε, τι λέει αυτή; 
Τώρα λέμε, τα έλεγε, αλλά ποιος την άκουγε…

Το σχέδιο αφανισμού της χώρας, το ετοίμαζαν διαχρονικά οι κυβερνήσεις από το 81, μέχρι σήμερα. Η γενιά που κυβερνά πήρε μια χώρα, υπερήφανη, με Εθνική κυριαρχία, μια χώρα που την ζήλευαν πολλοί και θα την παραδώσουν στ ην επόμενη υπόδουλη. Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα αυτό; Από μόνοι τους ή βάλαμε και μείς άθελα το χέρι μας;

Ενώ η χώρα γίνεται αποικία ξένων, εμείς παρακολουθούμε τα γεγονότα, αμήχανοι, αδιάφοροι, στο κακό που συντελείται.

Σε λίγο θα είμαστε, ξένοι στην ίδια μας την χώρα. Τα παιδιά μας ή θα ξενιτεύουν για μια καλύτερη τύχη ή θα μείνουν εδώ να δουλεύουν σε οικονομικές ζώνες. Αλλά εμείς ακόμη και τώρα που όλα δείχνουν που θα καταλήξουν, συνεχίζουμε να ανεχόμαστε όλους αυτούς τους πολιτικούς, οι οποίοι έχουν το θράσος, να κάνουν διαγγέλματα, να φτιάχνουν νέα κόμματα, να βγαίνουν στα κανάλια και στην ουσία να βρίζουν όσους αντιδρούν στο ξεπουλάμε της χώρας και γενικά στην ουσία να πίνουν στην υγεία του κορόιδου.

Δυστυχώς, αρέσει δεν αρέσει, έτσι μας θεωρούν και μας κάνουν με την ανοχή μας, να είμαστε και μεις συνυπεύθυνοι στο ξεπούλημα που γίνεται.

Η χώρα ξεπουλιέται. Η χώρα κινδυνεύει να ακρωτηριαστεί. Τα σύννεφα πλακώνουν σιγά σιγά. Το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας, παραδίδεται στους ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ήδη αρκετοί πολιτικοί από εδώ και από εκεί συμφωνούν σε αυτό, αλλά εμείς αντί να βγούμε να ανατρέψουμε ακόμη και τώρα την εθνική συμφορά που έρχεται απολαμβάνουμε την διαφήμιση ξεπεσμένης λαϊκής και μάλιστα Ελληνικής εταιρείας που ευτελίζει τον θεσμό της πασχαλιάτικης λαμπάδας . Βλέπεις πως στήνουν το έργο όλοι τους;

Για άλλη το ξαναλέω . Ακόμη και τώρα αντέδρασε, στο κάτω της γραφής θέλεις τα παιδιά σου να είναι ξένοι στην χώρα των πατεράδων τους; Το θέλεις άραγε πραγματικά;

Υ.Γ. Υπάρχει αντιπολίτευση; Ναι άλλα μόνο στο όνομα. Διότι αν ήθελαν να ανατρέψουν αυτόν τον κατήφορο, θα είχαν ήδη, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, παραιτηθεί ώστε να προκαλέσουν εκλογές και στην συνεχεία να σταματήσουν την πορεία προς την καταστροφή.