Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Κάρφωσε» Παπακωνσταντίνου ο Βενιζέλος για τη λίστα Λαγκάρντ

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό κακοστημένης φάρσας, που εκτυλίχθηκε κατά την εξέταση του Ευάγγελου Βενιζέλου από τα μέλη της Προανακριτικής επιτροπής, η οποία ερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, δόθηκαν και κάποες απαντήσεις από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με την υπόθεση.....

«Κάποιοι πίσω από την πλάτη μου, αγνοώντας με, κανόνιζαν τον τρόπο διαχείρισης της λίστας» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας τα email μεταξύ του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, οι χειρισμοί του οποίου ελέγχονται από την Προανακριτική, και του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη.

«Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι δεν υπήρχε αντίγραφο και ότι ο κ. Διώτης δεν έκανε σωστά τη δουλειά του. Θεωρούσα ότι υπήρχε και άλλο αντίγραφο στο ΣΔΟΕ και ο κ. Διώτης προχωρούσε την έρευνα του θέματος» είπε επίσης.

Επιπλέον, ο πρόεδρος του ΠASOK φέρεται να διατύπωσε αιχμές για την πολεμική που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Με κατηγορούν ότι δεν ήθελα να αποκαλυφθεί η λίστα για να προστατέψω συγκεκριμένα συμφέροντα, επιχειρηματίες ή εκδότες, όπως ο κ. Μπόμπολας» ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες.

«Αν ήταν έτσι, δεν θα έδινα στη Βουλή τη λίστα με τους 54.000 καταθέτες, γιατί και στη λίστα εκείνη ήταν εκδότες, όπως η κυρία Τεγοπούλου και ο κ. Μπόμπολας» συμπλήρωσε.

Πηγή: protothema.gr