Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Φρίκη! Μάνα σκότωσε τα μωρά της και τα έκρυψε στον καταψύκτη

42χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών ηλικίας 22, 19, 15 και 6 ετών, ομολόγησε ότι σκότωσε τα τρία νεογέννητα αγοράκια της και τα έκρυψε στον καταψύκτη του σπιτιού.

Το δικαστήριο της Ιλάβα, στην βόρεια Πολωνία, ανακοίνωσε... ότι απήγγειλε κατηγορίες και έθεσε υπό κράτηση τη 42 χρονη.

Στην γυναίκα, που κατονομάζεται μόνον ως Λουκίνα Ντ. (η πολωνική δικαιοσύνη απαγορεύει την δημοσιοποίηση του πλήρους ονόματος πριν από το τέλος της δίκης) μπορεί να επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης.

“Στην γυναίκα αυτή απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τριπλή ανθρωποκτονία και όχι παιδοκτονία. Ωστόσο είναι δυνατό να αλλάξει στη συνέχεια ο χαρακτηρισμός του εγκλήματος, αν έχουμε εκθέσεις ειδικών που να πιστοποιούν ότι η γυναίκα έδρασε ενώ βρισκόταν σε κατάσταση σοκ μετά τον τοκετό", δήλωσε ο εισαγγελέας που έχει επιφορτιστεί με την έρευνα της υπόθεσης, Γιαν Βιερζμπίκι.

Την Τρίτη κατά την έρευνα που πραγματοποίησε στο σπίτι της, η αστυνομία βρήκε στον καταψύκτη τα πτώματα των τριών βρεφών, τα οποία ήταν όλα αγόρια.

Η νεκροψία που θα γίνει θα αποσαφηνίσει τις συνθήκες θανάτου τους, σύμφωνα με την αστυνομία.
Πηγή: newsit.gr