Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

To Yπ. Εσωτ. Ασφάλειας των ΗΠΑ αγόρασε πυρομαχικά για πόλεμο 30 χρόνων

Ιnfowars και Pravda 
2 Mαρτίου 2013 
Aπόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Σύμφωνα με δημοσίευμα του συντάκτη του Infowars, Paul Joseph Watson, το αμερικανικό Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας έχει αγοράσει πυρομαχικά αξίας 21,6 εκατ. δολαρίων, χώρια από τις 1,6 δισεκατομμύρια σφαίρες που απέκτησε κατά τη διάρκεια των τελευταίων δέκα μηνών. Οι ποσότητες αυτές ....επαρκούν για πόλεμο 30 χρόνων!

Οι πληροφορίες αυτές δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα FedBid, η οποία ασχολείται με θέματα παροχής διαφόρων προϊόντων σε κυβερνητικές υπηρεσίες. Τα όπλα και πυρομαχικά φέρεται ότι θα χρησιμοποιηθούν σε κέντρο κατάρτισης αστυνομικών στην πόλη Artesia της πολιτείας του Νέου Μεξικού. 


Πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Μάρτιο του 2012, ανακοινώθηκε από το αμερικανικό Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας ότι δεν πρόκειται να προβεί σε αγορά που να υπερβαίνει τα 450 εκατομμύρια σφαίρες μέσα σε 4 χρόνια. Ωστόσο, εν τω μεταξύ, η ποσότητα των πυρομαχικών που έχει ήδη αγοραστεί σε δέκα μήνες υπερβαίνει σημαντικά το ποσό στο οποίο αναφέρθηκε το υπουργείο. 

Μόνο τον Σεπτέμβριο του 2012, το υπουργείο αγόρασε 7.000 όπλα, τα οποία χαρακτηρίστηκαν ως «όπλα αυτοάμυνας». 


Οι αρχές των ΗΠΑ καταβάλλουν προσπάθειες να τροποποιήσουν προς το αυστηρότερο τη νομοθεσία που αφορά την οπλοχρησία από απλούς πολίτες. Ωστόσο, παράλληλα, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε το Infowars, το αμερικανικό κράτος προχώρησε σε αγορά απίστευτης ποσότητας πυρομαχικών για κυβερνητικές υπηρεσίες.

Εικάζεται από ορισμένους αναλυτές ότι δεν πρέπει να αποκλείεται η πιθανότητα ότι οι αρχές προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο εσωτερικών κοινωνικών ταραχών, οι οποίες ενδεχομένως θα προκύψουν ως αποτέλεσμα του ζητήματος της παράνομης μετανάστευσης, ειδικά σε ορισμένες πολιτείες.


: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

internet advertising