Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ένα παράξενο και ανατριχιαστικό "νοσοκομείο"!! (pics)

Με εκατοντάδες πορσελάνινα και πλαστικά πόδια, χέρια, κεφάλια να στοιβάζονται σε μεγάλα κουτιά, στα πολλαπλά ράφια, ο χώρος μοιάζει το λιγότερο στοιχειωμένος!

Κι όταν μάλιστα ο επισκέπτης αντικρίσει το... «Νεκροταφείο για κούκλες», μια ανατριχίλα διαπερνάει το κορμί. Κι όμως το «Original Doll Hospital» ή αλλιώς το «Νοσοκομείο για κούκλες» προσφέρει τις υπηρεσίες του και τη… θεραπεία του σε κατεστραμένα κοριτσίστικα παιχνίδια εδώ και 100 περίπου χρόνια χωρίς διακοπή.

«Από το 1913, όταν ορισμένες κούκλες υπέστησαν ζημιές κατά τη μεταφορά τους από την Ιαπωνία», λέει ο Gail Chapman, σημερινός ιδιοκτήτης και συμπληρώνει: «Η οικογένειά μου αποτέλεσε για πολλά χρόνια το σωτήρα εκατοντάδων χιλιάδων νεαρών κοριτσιών που η κούκλα τους έχασε το πόδι της, το χέρι της ή ακόμα και το κεφάλι της, αναβιώνοντας μέχρι σήμερα αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας σε εκατομμύρια ανθρώπους». 

Αίθουσα αναμονής, δωμάτιο νοσηλείας αλλά και νεκροταφείο συνθέτουν το νοσοκομείο, όπου οι «ασθενείς» περιμένουν υπομονετικά τη θεραπεία τους, που τις περισσότερες φορές είναι επιτυχημένη. Άλλωστε η συνταγή της… επιδιόρθωσης δεν περιλαμβάνει εδώ φάρμακα, χάπια ή σιρόπια, αλλά πολλή αγάπη και μεράκι, υπομονή και επιμονή, γι’ αυτό και έχει πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Πηγή:perierga.gr