Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Καλύτερα να οδηγείς για τη Mercedes»

Περισσότερο αφοσιωμένος στα αμιγώς αγωνιστικά του καθήκοντα νιώθει στη Mercedes ο Λιούις Χάμιλτον σε σχέση με τη McLaren.

«Έχουμε κι εδώ υποχρεώσεις με χορηγούς ή τον Τύπο, αλλά ...σε ό,τι αφορά στους πιλότους και την απόδοσή τους, εδώ στη Mercedes κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να φροντίσουν τα πάντα. Από αυτή την άποψη είναι κάπως καλύτερα εδώ. Θέλουν να είσαι όσο περισσότερο έτοιμος γίνεται σωματικά και ψυχολογικά και σε βοηθούν με όλα τα μέσα προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008.

«Δεν είναι ότι έχω περισσότερη ελευθερία, απλώς έχω περισσότερο χρόνο διαθέσιμο. Εξακολουθώ να είμαι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις μου και πραγματικά απολαμβάνω το νέο μου εργασιακό περιβάλλον. Χαίρομαι πολύ που συνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους, που έχουν πολλή όρεξη για δουλειά και με βοηθούν πολύ. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο σαν ομάδα. Δεν θα μπορούσε να βρω καλύτερα», πρόσθεσε ο Βρετανός πιλότος.

Πηγή: sport-fm.gr