Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

H Σαουδική Αραβία απειλεί να μπλοκάρει το Skype, το Viber και το WhatsApp

Σύμφωνα με το Alarabiya, η ρυθμιστική αρχή των τηλεπικοινωνιών στην Σαουδική Αραβία απειλεί να μπλοκάρει τις εφαρμογές μηνυμάτων Skype, Viber και WhatsApp, εάν... οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών αποτύχουν να παρακολουθούν τις εφαρμογές. 


Η Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών της Σαουδικής Αραβίας κάλεσε τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών να εξετάσουν πιθανούς τρόπους για την εποπτεία ασφαλείας με τις εταιρείες που κατέχουν αυτές τις εφαρμογές. Η επιτροπή έδωσε στις εταιρείες τηλεπικοινωνιών διορία μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας για να απαντήσουν. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η παρακολούθηση των εφαρμογών, η Επιτροπή ανακοίνωσε ότι θα εξετάσει τις διαδικασίες για να τις μπλοκάρει σε όλη την Σαουδική Αραβία. 


Oι online χρήστες της Σαουδικής Αραβίας "κορόιδεψαν" την επιλογής της Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών μέσω Twitter ζητώντας ειρωνικά να κόψουν εντελώς όλο το internet και ότι ο επόμενος στόχος του κυβερνητικού ελέγχου είναι θα είναι το οξυγόνο που αναπνέουμε. 
lifo.gr