Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Επιστροφή στον ρόμβο η ΑΕΚ

Επιστροφή στην επιτυχημένη συνταγή του ρόμβο σκέφτεται να κάνει ο Έβαλντ Λίνεν για το παιχνίδι της ΑΕΚ με της Βέροια.

Ο Γερμανός τεχνικός αντιλαμβάνεται ...ότι η κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα μετά από τις τρεις σερί ήττες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολη.

Η Ένωση θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης και έτσι το ενδεχόμενο να επιλέξει ο Γερμανός το σύστημα με το ρόμβο στο κέντρο είναι μεγάλο καθώς με αυτό κατέγραψε η ομάδα το καλύτερο σερί της στο τρέχον πρωτάθλημα.

Ο ρόμβος χρησιμοποιήθηκε μέχρι και την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, η οποία και είναι η τελευταία του σερί που έκανε η Ένωση με τα έξι επιτυχημένα παιχνίδια.


Οι επιλογές στο κέντρο


Καπαρωμένες μοιάζουν οι τρεις θέσεις στη μεσαία γραμμή εάν ο Λίνεν επιλέξει να χρησιμοποιήσει τον ρόμβο στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Ο Μητρόπουλος έχει εκτίσει την ποινή του και αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα της ομάδας.


Ο Γκερέιρο θα είναι στην κορυφή του ρόμβου αλλά και ο Κορδέρο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι ένας εκ των δύο εσωτερικών χαφ.


Πλέον το ερώτημα είναι σε ποιον ο Λίνεν θα εμπιστευθεί την τελευταία θέση. Φέτσης και Ρίκκας φαίνεται να μονομαχούν αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο επιλογής του Ανάκογλου ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό.


Πηγή: sport-fm.gr