Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Κάποιοι γνώριζαν και στην Ελλάδα…

Γράφει ο Εconomics

Προσχεδιασμένα όλα…

Η ΕΚΤ είχε εγγράφως ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές ότι αν δεν κλείσει η υπόθεση του ΤΤ με κάποιο τρόπο έως τις 11 Ιανουαρίου, θα αποσύρει.... το ELA την παρεχόμενη ρευστότητα. Εν συνεχεία αποδέχθηκε παράταση μιας εβδομάδας έως τις 18 Ιανουαρίου.

Τελικά, δόθηκε παράταση έξι μηνών, σε συμφωνία με την τρόικα. Το ΤΤ ήταν μια εκ των τριών τραπεζών που είχε ως επιλογή η ελληνική κυβέρνηση, στο να δώσει τις κυπριακές τράπεζες.

Λίγες μέρες αργότερα, στις 31 Ιανουαρίου βγαίνει ο Σάλλας και μιλά για πλήρη κάλυψη του 10% της ιδιωτικής συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Όλοι απορούν πώς θα το πετύχει αυτό.

Οι κυπριακές τράπεζες τελικά περνούν στον έλεγχο της Πειραιώς, στην τράπεζα που μέχρι πριν δυο χρόνια ήταν έτοιμη να βάλει λουκέτο και έγινε “κολοσσός” εν μέσω κρίσης! Το Sigmalive σήμερα αποκαλύπτει ότι τα νομοσχέδια στην Κύπρο έφεραν υπογραφή 14 Ιανουαρίου του 2013. Την ίδια περίοδο δηλαδή, που ο πανικός με το ΤΤ ήταν σε πλήρη εξέλιξη και έδωσαν παράταση και για να δουν τι θα κάνουν, έχοντας την τράπεζα ως “back up”.

Ποιος δεν γνώριζε στην Ελλάδα; 

: Ολυμπία