Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ:ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΚΣΟΝ, ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ!!!! ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ;


Στις 20 Φεβρουαρίου, 2013, στην Tucson της Αριζόνα το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε ένα ψήφισμα που επιτρέπει στην αμερικανική Πολεμική Αεροπορία να "πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις όσον αφορά την εξισορρόπηση της Εθνικής Ασφαλείας και τις ανάγκες της κοινότητας, όταν πρόκειται για 
υφιστάμενη και μελλοντική στρατιωτική αποστολή και τις εργασίες τους."

Με άλλα λόγια, η απόφαση... επιτρέπει στο στρατό να απορρίπτει αποφάσεις που λαμβάνονται από τους ανθρώπους της Tucson!!!

Το ψήφισμα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης της Tucson και περαιτέρω δηλώνει ότι ..."είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της ειρήνης, της υγείας και της ασφάλειας της πόλης της Tucson, ότι αυτή η απόφαση έχει άμεση ισχύ και με την κήρυξη έκτακτης ανάγκης καθίσταται ενεργή αμέσως μετά την την έγκρισή της. "

Εν ολίγοις, το Συμβούλιο επέβαλε για όλους αυτούς τους πρακτικούς σκοπούς μια δήλωση στρατιωτικού νόμου για τους κατοίκους του Tucson.

Σύμφωνα με το λεξικό του Στρατιωτικού Νόμου , « ως στρατιωτικός νόμος ορίζεται η επιβολή του στρατιωτικού νόμου σε μια συγκεκριμένη περιοχή σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης "και το προνόμιο της Γραφής του Habeas Corpus είναι η αδιευκρίνιστη διάρκεια της θητείας του.
Το ψήφισμα δεν σημαίνει, ωστόσο, την εφαρμογή πλήρως ανεπτυγμένου στρατιωτικού νόμου , αλλά μάλλον μια περιορισμένη έκδοση που επιτρέπει στο Πεντάγωνο να αποφασίσει τι δημοτικούς νόμους θα ακολουθήσει όταν έρχεται αντιμέτωπο με τους πολίτες.
Το κοινό δεν είχε το δικαίωμα να εκφράσει την αντίθεσή του και τα μέλη του Συμβουλίου δεν είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν την απόφαση, όπως σημειώνεται από την αναγγελία της συνέλευσης και την ημερήσια διάταξη που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης της πόλης .

"Τα θέματα που περιλαμβάνονται στο πλαίσιο της στρατηγικής συναίνεσης θεωρείται ότι είναι ρουτίνας και θα τεθούν σε ισχύ με μία μόνο κίνηση και μία ψήφο», αναφέρει η ημερήσια διάταξη. "Δεν θα υπάρξει ξεχωριστή συζήτηση αυτών των στοιχείων. Αν μέλη του διοικητικού οργάνου επιθυμούν συζήτηση, αυτό το στοιχείο θα πρέπει να αφαιρείται από την συναινετική ατζέντα και θα εξετάζεται χωριστά. "

Το Υπουργείο Άμυνας έκανε αρχικά υφαρπαγή εξουσίας ως απάντηση στις πολιτικές καταγγελίες για στρατιωτικές πτήσεις πάνω από την πόλη.
"Το ψήφισμα αυτό θα επιτρέψει στο DM να αυξήσει κατά τουλάχιστον δύο φορές ή περισσότερο, τον αριθμός των πτήσεων του πολύ πυκνοκατοικημένου κέντρου της Tucson, με υπερπτήσεις όλο το εικοσιτετράωρο , και εισαγωγή των αεροσκαφών που επιθυμούν, σε ό, τι αριθμούς επιθυμούν ....

"Η χρήση της« έκτακτης ανάγκης », ως όρος είναι ιδιαίτερα κατακριτέα! Σε αυτή την περίπτωση, δεν αναφέρεται καν τι συνιστά το λεγόμενο «έκτακτη ανάγκη», αλλά προφανώς χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για το γεγονός ότι ψηφίστηκε με μεγάλη βιασύνη και μυστικότητα, έτσι ώστε να μην ενημερώσει τους πολίτες ! "

Από το secretsofthefed
Απόδοση Κειμένου dorieas