Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Πυροβόλησαν με αστυνομικά όπλα περιπολικό και το τμήμα του Αρχάγγελου στη Ρόδο

Σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα για βολές από κυνηγητικά όπλα, στο κτήριο του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου και σε σταθμευμένο περιπολικό όχημα. Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας.

"Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των Αστυνομικών Αρχών Ρόδου, για τον εντοπισμό ...αγνώστου/ων δράστη/ών, οι οποίοι τις πρώτες πρωινές ώρες της 27-2-2013, έβαλλαν με κυνηγετικά όπλα, στο κτήριο του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου και σε ένα περιπολικό όχημα.

Το περιπολικό, που βρίσκονταν σταθμευμένο σε χώρο του Αστυνομικού Τμήματος, φέρει διαμπερές ίχνος στο σημείο του πορτμπαγκάζ και παρόμοιο ίχνος φέρει εξωτερικός τοίχος του Αστυνομικού Τμήματος, ενώ βρέθηκαν τρεις (3) βολίδες κυνηγητικού όπλου, η μια μέσα στο πορτμπαγκάζ του περιπολικού και οι άλλες δυο στο έδαφος, πλησίον του τοίχου.

Ακολούθησε έρευνα στην γύρω περιοχή, όπου σε απόσταση 100 μέτρων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγητικό όπλο (καραμπίνα), επιμελώς κρυμμένο σε υπαίθριο χώρο, ένα κυνηγετικό όπλο ( flobert ), κρυμμένο μέσα σε πρόχειρη κατασκευή - παράπηγμα, που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο και δυο (2) κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

Στα κυνηγητικά όπλα διαπιστώθηκε απόσβεση των αναγνωριστικών τους αριθμών. Όλα τα κατασχεθέντα πειστήρια απεστάλησαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια. Τις αστυνομικές έρευνες, καθώς και το προανακριτικό έργο, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου.bloko.gr