Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Σε μετανάστη το τυχερό δελτίο του αμερικανικού λόττο

Ο υπερτυχερός της κλήρωσης του λόττο στις ΗΠΑ είναι ένας ένας μετανάστης από τη Δομινικανή Δημοκρατία που κατοικεί στο Νιου Τζέρσεϊ και ο οποίος κέρδισε ...338 εκατομμύρια δολάρια, ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχουν δοθεί ποτέ στην ιστορία του παιχνιδιού.

Το νικηφόρο δελτίο αγοράστηκε από τον Πέδρο Κεσάδα, 44 ετών, πατέρα πέντε παιδιών, ο οποίος κατοικεί στο Πασάικ, μια πόλη 70.000 κατοίκων. «Η ζωή μου άλλαξε. Είμαι τυχερός επειδή μιλώ καθημερινά με τον Θεό και τον έχω πάντα δίπλα μου», σχολίασε ο νικητής. «Η ζωή μου θα αλλάξει με τόσα χρήματα, όμως η καρδιά μου δεν θα αλλάξει», διαβεβαίωσε ο Κεσάδα που μαζί με ένα από τα παιδιά του διατηρεί μπακάλικο στην πόλη.

Υπολογίζεται ότι αφού πληρωθούν οι τοπικοί και οι ομοσπονδιακοί φόροι ο 44χρονος θα πάρει στα χέρια του ένα ποσό μεταξύ 152 και 221 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ στο αμερικανικό λόγο ανερχόταν στα 640 εκατομμύρια δολάρια αλλά μοιράστηκε σε τρεις παίκτες, τον Μάρτιο του 2012.