Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Έλεγε πως είναι υπάλληλος της Μητρόπολης και έβαζε τζάμπα βενζίνη

Ένα απίστευτο κόλπο μηχανεύτηκε ένας 50χρονος στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου προκειμένου όχι μόνο να βάζει δωρεάν βενζίνη στο αυτοκίνητό του, αλλά να κάνει και τζάμπα σέρβις.

Ειδικότερα, προχθές..., ο 50χρονος προσποιούμενος υπάλληλο της Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας, μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ιεράπετρα, ιδιοκτησίας 50χρονου, όπου εφοδίασε με καύσιμα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, ενημερώνοντας τον πρατηριούχο ότι το σχετικό αντίτιμο των εξήντα εννέα (69) ευρώ θα καταβληθεί από την Ιερά Μητρόπολη.

Φυσικά, όταν ο βενζινοπώλης πήγε στην Μητρόπολη για να πληρωθεί, έμεινε με τον …..λογαριασμό στο χέρι.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 50χρονος προχθές είχε μεταβεί, σε συνεργείο αυτοκινήτων στη Σητεία, ιδιοκτησίας 30χρονου ημεδαπού, όπου τον εξαπάτησε με τον ίδιο τρόπο, ενώ πραγματοποιήθηκαν εργασίες μηχανικού ελέγχου στο όχημα του, αξίας διακοσίων τριάντα έξι (236) ευρώ.

Επιπλέον, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, για απάτη και πλαστογραφία, διότι κάνοντας χρήση πλαστής σφραγίδας της Ιεράς Μονής Παναγιάς Ακρωτηριανής (Τοπλού) και δηλώνοντας ότι είναι εκπρόσωπος της Εκκλησίας εφοδίαζε το αυτοκίνητο του με καύσιμα από πρατήριο υγρών καυσίμων στη Σητεία.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και άλλες ομοειδείς πράξεις.

Ο 50χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αγίου Νικολάου, για απάτη και δόλια αποδοχή παροχών, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Πηγή: flashnews.gr