Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Όσοι πιστοί του… Γκάλη προσέλθετε!

Ήρθε η ώρα! Την προσεχή Δευτέρα (1/4) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για την εκδήλωση που θα λάβει χώρα στις 7 Μαΐου προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης. Οι τιμές θα κυμαίνονται από 15 έως 50 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:...

«Η Διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 1 Απριλίου ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου 2013 στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο Θεσσαλονίκης προς τιμήν του θρύλου του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ, Νίκου Γκάλη.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να προμηθεύονται κατά προτεραιότητα το εισιτήριο της εκδήλωσης από τη Δευτέρα 1 Απριλίου έως και την Παρασκευή 5 Απριλίου. Η επιλογή θέσης θα είναι ελεύθερη (δεν ισχύουν οι θέσεις διαρκείας). Κάθε κάτοχος δικαιούται ΕΝΑ εισιτήριο.

Από το Σάββατο 6 Απριλίου θα ξεκινήσει η διάθεση για όλους τους υπόλοιπους φιλάθλους.

*Παιδιά ηλικίας έως 6 ετών δικαιούνται ελεύθερη είσοδο ΧΩΡΙΣ θέση.
Τρόποι πληρωμής:
*Μετρητά
*Αντικαταβολή

Τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά 09.00 με 17.00 από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (1ος όροφος, Γρ. Λαμπράκη 2, τηλ. 2310 265 600), καθώς και τις ημέρες των εντός έδρας αγώνων μας από τα ειδικά εκδοτήρια.

Σημειώνεται ότι, κάθε φίλαθλος θα προσέρχεται στο γήπεδο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από την θύρα που αναφέρεται στο εισιτήριό του και θα καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται σε αυτό. Ενημερώνουμε ότι στις εισόδους κάθε θύρας και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, θα υπάρχουν ειδικοί ταξιθέτες, οι οποίοι θα διευκολύνουν την διαδικασία».

Πηγή: Sport-fm.gr