Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Να παίξουμε σαν Παναθηναϊκός»

Η νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου είναι για τον Παναθηναϊκό εκ των ων ουκ άνευ στον αγώνα της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ. Δεν θα είναι, ωστόσο, εύκολη υπόθεση, όπως καθιστά σαφές ο Αργύρης Πεδουλάκης που δεν παρασύρεται από το ρεκόρ 1-9 της γερμανικής ομάδας.

«Η Άλμπα είναι μια ομάδα που μάχεται σε ...κάθε παιχνίδι. Μπορεί να έχει μόνο μία νίκη, αλλά πολλές από τις ήττες που γνώρισε ήρθαν στα τελευταία λεπτά.

Είναι ένα σκληρός αντίπαλος, ειδικά στην άμυνα και τα ριμπάουντ. Στόχος τους είναι να ελέγχουν το ρυθμό και να παίζουν κυρίως πέντε εναντίον πέντε. Στο χέρι μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και να έχουμε την απαιτούμενη ενέργεια για κάθε κατοχή, ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε», τόνισε ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με τον Μάρκους Μπανκς, αν ο Παναθηναϊκός παίξει σαν… Παναθηναϊκός, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. «Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και πρέπει να κερδίσουμε παίζοντας όπως ξέρουμε, το μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Όταν το κάνουμε αυτό δύσκολα μπορεί να μας νικήσει κάποιος, γιατί έχουμε πολλούς σπουδαίους παίκτες που μπορούν να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις και να κάνουν πολλά πράγματα.

Όσο παίζουμε σαν Παναθηναϊκός, δεν πιστεύω πως είναι εύκολο να μας κερδίσει κάποιος. Είμαστε σκληρή ομάδα και πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ώστε να ελέγχουμε τη μοίρα μας.

Η Άλμπα είναι καλή ομάδα, όπως κι εμείς όμως. Ξέρουμε πως θα έρθουν και θα προσπαθήσουν να μας κερδίσουν. Δεν έχουν τίποτα να χάσουν, ενώ εμείς μπορούμε να κερδίσουμε τα πάντα. Πρέπει, λοιπόν, να βγούμε στο παρκέ και να κάνουμε τη δουλειά μας», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ.

Πηγή: sport-fm.gr