Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Τηλεφωνική επικοινωνία Κάμερον - Πούτιν για την Κύπρο

Οι εξελίξεις στην Κύπρο βρέθηκαν στο επίκεντρο τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον με το ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε... ότι θέση του Ντέιβιντ Κάμερον είναι πως η κατάσταση στην Κύπρο είναι ένα θέμα που αφορά την Ευρωζώνη και ότι είναι σημαντικό οι τράπεζες να παραμείνουν σταθερές και η κατάσταση να επιλυθεί «όσο το δυνατό ταχύτερα».

Ερωτηθείς κατά πόσον η Βρετανία θα στείλει περισσότερα χρήματα για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών των στρατιωτών της στην Κύπρο και αν θα υπάρξει επανεξέταση της ταξιδιωτικής οδηγίας για το νησί, ο εκπρόσωπος είπε ότι η κατάσταση είναι ρευστή και ότι αμφότερα τα ζητήματα παρακολουθούνται.

Η Βρετανία απέστειλε ένα εκατ. ευρώ για την κάλυψη αναγκών των περίπου 3.000 μελών στρατιωτικού προσωπικού και των οικογενειών τους που ζουν στις βρετανικές βάσεις.
πηγή:naftemporiki.gr