Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Γιατί μπλόκαραν τα ΑΤΜ στην Κύπρο;

Αυτά που κάνουν τώρα στην Κύπρο είναι ένα μέρος του πειράματος της κατάργησης του χρήματος με τη μορφή που το ξέρουμε μέχρι σήμερα.

Διάλεξαν την Κύπρο που είναι μικρό κράτος και ελέγχεται η κατάσταση.....

Οι Κύπριοι επηρεασμένοι από την Αγγλοσαξονική νοοτροπία δεν είναι τόσο υποψιασμένοι όσο οι Έλληνες.

Να γιατί στην Ελλάδα δεν τόλμησαν να κλείσουν τα ΑΤΜ ούτε μια μέρα παρόλη την ένταση που είχε η κρίση εδώ.

Μια μέρα θα βρούμε κλειστά τα ΑΤΜ και θα μας πουν ότι όλοι θα κάνουμε συναλλαγές με κάρτες υποχρεωτικά.

Έτσι θα πιάσουν το μαύρο χρήμα ( το οποίο οι ίδιοι δημιούργησαν ).

Το σχέδιο βασίζεται στο τρίπτυχο : πρόβλημα – αντίδραση – λύση . Ο γνωστός Νόαμ Τσόμσκι αναλύει την τεχνική της δημιουργίας προβλημάτων, και στη συνέχεια παροχής των λύσεων.

Αυτή η τεχνική ονομάζεται επίσης «πρόβλημα-αντίδραση-λύση». Πρώτα δημιουργείτε ένα πρόβλημα, μια «έκτακτη κατάσταση» για την οποία μπορείτε να προβλέψετε ότι θα προκαλέσει μια συγκεκριμένη αντίδραση του κοινού, ώστε το ίδιο να ζητήσει εκείνα τα μέτρα που εύχεστε να το κάνετε να αποδεχτεί. Για παράδειγμα: αφήστε να κλιμακωθεί η αστική βία, ή οργανώστε αιματηρές συμπλοκές, ώστε το κοινό να ζητήσει τη λήψη μέτρων ασφαλείας που θα περιορίζουν τις ελευθερίες του.

Ή ακόμη: ..
δημιουργήστε μια οικονομική κρίση για να κάνετε το κοινό να δεχτεί ως αναγκαίο κακό τον περιορισμό των κοινωνικών δικαιωμάτων και την αποδόμηση των δημοσίων υπηρεσιών.
Για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού φακελώματος, κάτω από το μανδύα του περιουσιολογίου, απ’ότι φαίνεται θα χρησιμοποιήσουν το ΣΥΡΙΖΑ, που μάλιστα επιμένει σε αυτό.
Είναι βαθιά νυχτωμένοι οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ αν νομίζουν ότι με το ηλεκτρονικό φακέλωμα θα πιάσουν τους φοροφυγάδες. Τρανταχτό παράδειγμα η Λίστα Λαγκάρντ που είχε
τη μορφή ηλεκτρονικού αρχείου. Η λαμογιά ελεγχεται καλύτερα όταν είναι ηλεκτρονική.
Ο δρόμος για να πάρει τον απόλυτο έλεγχο η Ελίτ περνάει μέσα από τον ηλεκτρονικό έλεγχο των πάντων :

http://www.smirkingchimp.com/thread/ted-rall/33387/next-digital-totalitarianism-the-conspiracy-to-abolish-cash

Μόνο αν αποδοθεί δικαιοσύνη έχουμε ελπίδα….